Home Stiri Ce responsabilități areMeghan Markle: „Ducesa este încântată să devină patroană…”

Ce responsabilități areMeghan Markle: „Ducesa este încântată să devină patroană…”

autor Negriu Elena
249 vizualizari

Meghan Markle, Ducesă de Sussex, în vârstă de 37 de ani, are anumite responsabilități serioase în cadrul Palatului Buckingham, atribuții care i-au fost stabilite chiar de Regina Elisabeta a II-a.

Conform presei internaționale, Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a au discutat la un ceai despre responsabilitățile care i-au revenit Ducesei de Sussex, în calitate de membră nouă a Casei Regale a Marii Britanii. Regina Elisabeta a renunțat, după 45 de ani, la patronajul Teatrului Național și al Asociației Universităților din Commonwealth, acesta fiind predat mai departe lui Meghan Markle. Astfel, Ducesa de Sussex a devenit responsabilă în privința acestor instituții.

„Ducesa este încântată să devină patroană atât a organizațiilor naționale, cât și a organizațiilor de bază care fac parte din structura din Marea Britanie și așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu ei pentru a aduce o atenție mai largă publicului asupra problemelor lor. Alteța sa regală consideră că poate să-și folosească poziția pentru a atrage atenția și a face schimbare în bine pentru aceste organizații și, mai mult, sectoarelor pe care le reprezintă fiecare”, au afirmat reprezentanții Palatului Kensington într-o declarație oficială.

Răspunderea este foarte mare, dar Ducesa s-a arătat încântată de faptul că se va ocupa de ele, cu atât mai mult cu cât susține educația și artele (în special teatrul și cinematografia), având în vedere că înainte de a deveni soția Prințului Harry a fost o actriță foarte cunoscută. „Eu sunt… pe deplin conștientă de provocările de a putea permite acest nivel de școlarizare pentru mulți oameni din întreaga lume, inclusiv pentru mine”, a declarat Meghan Markle într-un discurs pe care l-a ținut în cadrul Universității din Pacificul de Sud din Fiji, făcând referire la faptul că și ea s-a confruntat cu situația în care nu avea posibilitate financiară, iar bursele au ajutat-o pentru a putea finaliza studiile. „Prin burse, programe de asistență financiară și studii de muncă, în care câștigurile mele obținute dintr-un loc de muncă din campus au fost direcționate direct către cursurile mele, am putut să merg la universitate. Și, fără îndoială, a meritat tot efortul”, a mai spus aceasta…

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies