Ce i s-a întâmplat Andreei Bălan: „Mi s-a întâmplat asta de mai multe ori…”

Share

Andreea Bălan a fost invitată la A List Magazine, unde a răspuns unor întrebări adresate de către Dr. Gaspar și Bogdan.

69275200

Campania online #metoo a dat frâu liber vedetelor să vorbească despre experiențele neplăcute prin care au trecut, astfel, printre ele se numără Maia Morgenstern, Sore sau Andreea Bălan.

Andreea Bălan a vorbit deschis despre lucrurile neplăcute care i s-au întâmplat de-a lungul timpului.

„Subiectul vostru este într-adevăr foarte, foarte interesant. Mi s-a întâmplat să fiu agresată și nu odată, chiar de mai multe ori. Un fan, cu ghilimele, credea ca este reincarnarea lui Elvis și-mi trimitea scrisori pe foi roșii și-mi spunea că o să fim împreună după moarte. Asta se întâmpla în perioada Andrè si vreo doi-trei ani după. Le primeam la Ploiești, unde eu locuiam cu părinții mei. Dar, vezi tu, eu eram mică atunci, aveam vreo 16 ani și eram inconștientă, nu-mi dădeam seama ce sunt cu scrisorile astea. Nu m-am speriat pentru ca nu eram conștientă ce se întâmplă. Ulterior, tatăl meu a luat măsuri, a sunat la mama lui, că el își lăsa numărul de telefon în scrisori, și mama lui a spus pur și simplu că este bolnav copilul, că are probleme și să nu-l băgam în seamă. Dar în momentul în care m-am dus la Reșita, orașul din care el era, a reușit să treacă printre bodyguarzi, a reușit să ajungă lângă scenă, a trecut și de tatăl meu, a ajuns lângă mine și l-am recunoscut din poze, că el îmi trimitea și poze atașate la scrisori. Și m-am speriat teribil. A trebuit să mă opresc, să luăm o pauză, și după aceea să intru în scenă. Zicea «Ce faci, Andreea? Am venit după tine!». M-am speriat teribil…

andreea-balan

Alt caz… un alt tânăr… Acesta nu reușea să dea de mine, să afle numărul meu, să afle adresa mea, și a aflat adresa colegei mele, Andreea Antonescu, și s-a dus și i-a dat foc la ușă, în București. A turnat benzină pe ușă și i-a dat foc. A venit Poliția și l-a arestat. Sunt multe cazuri. Eu cred că ei voiau erotic sa se apropie de noi. Pentru că noi, la vremea respectivă și ulterior, aveam costumașe mai sexy, totodată nu ne dădeam seama că noi întrecem o anumită limită, eram minore, nu realizam, și probabil ei interpretau gesturile și coregrafiile noastre ca niște mesaje la adresa lor”, a dezvăluit Andreea Bălan.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news