Home Stiri Ce sacrificii trebuie să facă Gina Pistol de când a devenit mamă?

Ce sacrificii trebuie să facă Gina Pistol de când a devenit mamă?

autor Mirela
329 views 2 minute timp de citit
  • În luna mai a anului trecut, Gina Pistol a adus-o pe lume pe Josephine și, de atunci, lumea ei s-a schimbat. 
  • Prezentatoarea de la Antena 1 este extrem de fericită, deoarece medicii îi dădeau șanse de doar 0,01% să rămână gravidă.
  • Aceasta a spus, de curând, ce sacrificii trebuie să facă de când fiica ei a apărut pe lume.

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu mai bine de un an. De atunci, viața ei s-a schimbat complet, așa cum se întâmplă în cazul fiecărei femei care devine părinte.

De curând, iubita lui Smiley a vorbit despre schimbările care au apărut în viața ei, dar și despre sacrificiile pe care trebuie să le facă din acest punct de vedere. Cu toate acestea, prezentatoarea iubește să fie mamă, mai ales că aceasta era o dorință pe care o avea dintotdeauna.

Ce spune Gina Pistol despre rolul de mamă?

„Îl prețuiam și înainte (timpul) și, mai ales acum, de când am copil, mi-e și mai greu să irosesc timpul. Nu-mi permit luxul acesta. Nu știu cum să îți explic, cred că doar un alt părinte mă poate înțelege. Cumva, toată viața mea de dinainte parcă nu mai înseamnă nimic. Parcă viața mea abia acum a început, de când este copilul ăsta prezent. Tot ce făceam înainte era, așa, superficial, era fără nicio noimă pe pământ.

Cumva, Dumnezeu le-a așezat așa cum a fost mai bine pentru mine. Poate nu aș fi fost mama care sunt acum când eram mai tânără. Eu, la rândul meu, am avut de vindecat rănile mele. Le așază, cumva, Dumnezeu cum e mai bine pentru noi. Sunt o mamă foarte relaxată, din punctul meu de vedere”, a spus aceasta pentru cei de la fanatik.ro.

Iubita lui Smiley putea să piardă sarcina

În primul trimestru da sarcină, Gina risca să piardă sarcina. Aceasta avea anumite probleme de sănătate care i-au îngreunat foarte mult situația.

Deoarece a vrut să se asigure că toate lucrurile merg așa cum trebuie, Gina a decis să nu spună nimănui despre sarcină, vrând să dea vestea în momentul în care era sigură că va putea duce la final cele nouă luni. Din fericire, lucrurile au mers cum trebuie, iar Gina și-a îndeplinit cea mai mare dorință.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies