HomeStiri Mondene Iată Ce scârboșenii mănâncă Monica Gabor ca să arate ca o Divă

Iată Ce scârboșenii mănâncă Monica Gabor ca să arate ca o Divă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Ce-scârboșenii-mănâncă-Monica-Gabor-ca-să-arate-ca-o-Divă-1.jpg

Monica Gabor este privită ca o femeie perfectă: este veșnic slabă, arată foarte bine, are un ten perfect, toate astea după ce a și născut.

Însă, perfecțiunea se ține cu sacrificii, mai ales sacrificii culinare.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a recunoscut de mai multe ori că are probleme cu celulita. Monica a arătat mereu impecabil și nu a lăsat să se vadă că celulita îi da bătăi de cap, chiar și când apărea pe podiumuri în costum de baie.
“Vin foarte des și îmi fac tratamente faciale și corporale. Fac acest lucru în mod frecvent, în mod regulat. (…) Fac parte din cele 90% dintre femei care au celulită (…) Noi, femeile, chiar avem această problemă, vrem să arătăm mereu cel mai bine. Mai ales odată cu trecerea timpului, după ce ai trecut printr-o sarcină…”, a spus Monica Gabor pentru Antena Stars.

Scorpia de la Izvorani a mai făcut o dezvăluire, și anume că pentru un ten impecabil mănâncă „gheare de pui”. Probabil acest secret i l-a dezvăluit iubitul ei, Mr. Pink, deoarece chinezii mănâncă această parte din pui.

“Mănanc gheare de pui și acele picioare de porc pentru că au foarte mult colagen, necesar imbunătătirii aspectului pielii, părului și unghiilor. De asemenea, este foarte bun pentru articulatii”, a declarat Monica Gabor…
Monica Gabor a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, înainte să facă 18 ani. Aceștia au împreună o fetiță, Irina, care în urma divorțului dintre cei doi, a rămas la tatăl ei. Monica locuiește acum în America și este aproape căsătorită cu omul de afaceri chinez cunoscut sub numele de Mr. Pink.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed