Home Stiri Ce se întâmplă între Adela și Cabral? Andreea Ibacka, reacție imediată: „Cu soțul meu”?

Ce se întâmplă între Adela și Cabral? Andreea Ibacka, reacție imediată: „Cu soțul meu”?

autor Mirela
145 vizualizari
  • Adela Popescu și Cabral vor pleca în Republica Dominicană.
  • Cei doi vor prezenta un nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.
  • Andreea Ibacka a reacționat, după ce s-a aflat că Adela pleacă alături de soțul ei. 

Pentru câteva săptămâni, Adela Popescu și Cabral vor pleca în Republica Dominicană, pentru a filma emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vestea a fost dată de artistă, chiar pe canalul său de YouTube.

După ce soția lui Radu Vâlca și-a anunțat fanii despre noua emisiune pe care o va prezenta, Andreea Ibacka, soția lui Cabral, s-a amuzat pe această temă.

Ce mesaj a primit Adela din partea Andreei Ibacka?

„Cum facem, cuscră Adela Popescu?! Tocmai ce ne-am împăcat după faza cu botezul și acum tu anunți în toată social media că pleci toată vara în Dominicană cu soțul meu?”, a spus Andreea Ibacka. „Măi, cuscră! Ce te face să crezi că o să ne chinuim singuri pe acolo. Te rog să nu ne uiți blenderul, că și al meu e la diversificare”, a răspuns Adela Popescu.

„Nu mă băgați pe mine în discuțiile astea! Eu am treabă cu scutece. etc. Chestii de bărbați”, a spus și Radu Vâlcan.

Artista și prezentatorul de la Antena 1 au plecat într-o minivacanță

Înainte de a pleca pe meleaguri străine, Adela și Radu au plecat la munte pentru câteva zile. Deoarece vara aceasta nu vor putea avea un concediu așa cum își doresc, cei doi au dat o fugă în afara orașului.

„Acesta a fost weekend-ul în care am putut, eu și Radu, să stăm la masă să povestim, timp în care copiii, fie s-au jucat frumos lângă noi, fie au desenat. În care ne-am plimbat cu bicicletele toți prin pădure în timp ce picura. În care ne-am trezit dimineață toți în pat claie peste grămadă. În care am văzut căprioare și cerbi și am alergat ca în filme pe un câmp infinit cultivat cu grâu. Dacă vă spun și că am băut un pahar de vin seara, la șemineul din exterior și copiii au făcut baie în ciubăr în liniștea pădurii, cred că o să leșinați de invidie”, a mărturisit aceasta în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies