Home Stiri Ce se întâmplă între Alex Velea și Antonia din cauza geloziei?

Ce se întâmplă între Alex Velea și Antonia din cauza geloziei?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 389 views 3 minute timp de citit
  • Alex Velea și Antonia formează un cuplu de aproximativ zece ani.
  • Aceștia au doi copii minunați în creșterea cărora se implică așa cum pot ei cel mai bine.
  • De curând, Alex Velea a participat în cadrul unei emisiuni online și a vorbit despre geloziile dintre ei doi.

Alex Velea și Antonia formează un cuplu longeviv, iubit și extrem de apreciat de către cei din jur. Din cauza meseriilor pe care le au, aceștia sunt înconjurați de foarte mulți fani și care, nu de puține ori, le fac avansuri.

Cu această ocazie, Alex Velea a vorbit despre episoadele de gelozie dintre ei. Artistul susține că relația dintre ei este foarte solidă și strânsă, motiv pentru care nu există episoade de gelozie între ei.

Ce spune Alex Velea despre relația cu Antonia?

„Nu. Am învățat să nu fiu, pentru că, la cât este de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum este și reciproc și, pur și simplu, avem o relație normală. Anul ăsta facem zece ani de când suntem împreună. Eu îi las telefonul, nu am nicio problemă. Am fost, am filmat, a trebuit să filmez în penitenciar și am lăsat telefonul acasă.

Nu i-am dat niciodată motive. Știe cât o iubesc, știe cât o respect, a spus Alex Velea în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Antonia nu mai poate face copii

Antonia are un copil din prima căsătorie, o fată, și doi băieți din relația cu Alex Velea. Cu toate acestea, de câteva ori, s-a mai pus problema unei noi sarcini, însă artista se pare că nu mai poate aduce pe lume niciun copil. Artistul a declarat că problemele de sănătate ale Antoniei nu o lasă să mai facă un copil.

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă.

Deja, după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și, dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a spus Alex Velea în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Cu toate acestea, cei doi artiști se implică extrem de mult în creșterea copiilor și se asigură că nu le lipsește nimic. Mai mult decât atât, Alex Velea se implică și în creșterea fiicei sale vitrege pe care o iubește foarte mult.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies