Home Stiri Ce sfaturi primește Lidia Buble de la tatăl său? Vedeta ține cont cu sfințenie de ceea ce îi spun părinții

Ce sfaturi primește Lidia Buble de la tatăl său? Vedeta ține cont cu sfințenie de ceea ce îi spun părinții

autor Bodnar Anca
333 views 3 minute timp de citit
  • Lidia Buble vrea o familie?
  • Ce sfaturi primește vedeta de la tatăl său?
  • Lidia ține cont de sfaturile primite din partea familiei

Nu este nici un secret faptul că Lidia Buble face parte dintr-o familie mare și frumoasă. Vedeta este extrem de apropiată atât de frații și surorile ei, cât și de părinți.

Ce sfaturi prețioase primește Lidia Buble de la tatăl ei?

Lidia Buble a vorbit cu Damian Drăghici în cadrul unui podcast despre viață, familie și relații, menționând faptul că a primit un sfat de la tatăl său, de care ține întotdeauna cont.

Vedeta declară faptul că este pregătită să își întemeieze o familie și să aibă copii, mai ales că are frați mai mici cu care a putut să experimenteze viața alături de cei mici.

Sfatul pe care l-a primit Lidia Buble de la tatăl său este unul de care vedeta își amintește mereu și pe care îl prețuiește. Tatăl vedetei este pastor, astfel că este un om cu adevărat credincios, care îi învață și pe alții despre Dumnezeu, despre pocăință, smerenie și despre cum poți să fii un om din ce în ce mai bun în fiecare zi.

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând”

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată.

Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie”, i-a povestit Lidia Buble lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului.

Lidia Buble știe că va fi o mamă bună

Lidia Buble este ferm convinsă că va fi cea mai bună mamă, și așteaptă bărbatul cu care va putea să construiască o familie frumoasă, în care va dăinui iubirea și respectul, așa cum a văzut de-a lungul anilor la părinții săi.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies