Home Stiri Ce spune Cristian Mitrea despre faptul că numele lui nu este trecut în certificatul de naștere al copilului

Ce spune Cristian Mitrea despre faptul că numele lui nu este trecut în certificatul de naștere al copilului

autor Mirela
614 views 3 minute timp de citit
  • Andreea Mantea și Cristian Mitrea au format un cuplu în urmă cu ceva vreme.
  • Aceștia au un copil împreună, un băiat pe nume David.
  • Prezentatoarea de la Kanal D a decis să nu îi treacă numele fostului partener în certificatul de naștere al copilului.

În urmă cu mai mulți ani, Andreea Mantea și Cristian Mitrea au format un cuplu. Din iubirea lor a rezultat un copil un fiu pe nume David.

Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit, iar Andreea Mantea a luat decizia ca, în certificatul de naștere al copilului, să fie trecută o linie în locul numelui lui Cristian Mitrea.

Cristian Mitrea spune de ce numele lui nu apare în certificatul de naștere

„Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca si cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult.

Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât”, a spus acesta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Andreea Mantea susține că David era afectat de relația cu tatăl său

„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă. Când trebuia să plece la el, se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui, că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea.

Când mi-l aducea, era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic, chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine. (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a spus fosta prezentatoare în cadrul unei emisiuni difuzate în mediul online.

„Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică, pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies