Ce spune iubita lui Smiley, Gina Pistol despre o posibilă sarcină…

Share

În ultima vreme, se speculează din ce în ce mai des că între Gina Pistol și Smiley ar exista o relație, mai ales că cei doi sunt văzuți tot timpul împreună.

1478174335_picture1-e1478705068115

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat știrea, Gina Pistol a declarat că are o relație, însă nu dorește să divulge cu cine. Vedeta este reticentă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, atât ea, cât și Smiley refuzând să ofere detalii despre o posibilă relație dintre ei…

01-gina-_tifet_

Gina Pistol a vorbit în schimb, despre o posibilă sarcină și a povestit câteva lucruri interesante: „Nu-mi lipsește nimic. Am absolut tot ce-mi doresc. Am prieteni foarte buni care mă iubesc, am… familia mi-e OK. Nu-mi lipsește nimic! Cred că o așază Dumnezeu așa cum consideră el, când consideră el. Dacă n-a fost să fie până acum, sunt sigură ca n-a fost sa fie… Nu-s nebună să zic ca nu o să fac și eu un copil la un moment dat, dar cred ca le orânduiește El cum consideră. Nu, nu lucrez la un copil. Ce vrea Dumnezeu, când o fi să fie, când o vrea Dumnezeu să am un copil, să fie ce o vrea El”, a declarat Gina Pistol.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news