HomeStiri Ce spune Monica Tatoiu despre Cluj-Napoca

Ce spune Monica Tatoiu despre Cluj-Napoca

autor Elena Yvette
924 views 2 minute timp de citit

Monica Tatoiu a fost recent la Cluj-Napoca și a ținut neapărat să lase o impresie pe pagina personală de Facebook, impresie nu tocmai bună.

s604x0_Monica_Tatoiu

Vedeta a postat un mesaj referitor la orașul Cluj-Napoca: „La Timișoara în studenție îmi umpleam buzunarele cu ele și mergeam să văd filme subversive la Casa Studenților. Despre Cluj nu știu ce să spun fără să deranjez. O casă de amanet și «outleturi» turcești în centrul orașului. Vitrinele arată sinistru. Restaurantele bune sunt pline de străini. O ceainărie și o florărie «posh». Mai încolo un second hand numit «Second Tex». Ganguri murdare, nerecondiționate. Tinerii nu văd detaliile astea.

Pe mine m-au întristat contrastele care s-au accentuat. Între lux ostentativ și sărăcie. Dacă am deranjat va rog să mă scuzați. A fost un șoc”, a scris Monica Tatoiu…

monica-tatoiu-atac-dur-la-adresa-unei-vedete-are-creierul-cat-o-nuca-442092

Imediat, imaginea a stârnit o serie de reacții din partea internauților: „Dar cerșetorii și spălătorii de parbrize din București nu vă șochează? Clădirile ale căror tencuială îți cade în cap pe Calea Victoriei sau Piața Națiunilor Unite, nu vă șochează? Bezna din Parcul Izvor nu vă șochează? Băncile din Parcul Cișmigiu pline de rahat de porumbei de nu poți să te odihnești deloc? Țiganii din zona centrală care cer taxă de protecție că ai parcat pe strada sau trotuarul lor, nu vă șochează? Când mai treceți prin Cluj să mă contactați, să vă aduc pe drumul cel bun printr-un tur cultural-turistic și horeca”, a comentat un internaut, potrivit știrileprov.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..