Home Stiri Ce spune Pavel Bartoș despre al doilea copil al lui Smiley?

Ce spune Pavel Bartoș despre al doilea copil al lui Smiley?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 413 views 3 minute timp de citit
  • Smiley a devenit tată în luna martie a anului trecut.
  • Viața lui s-a schimbat complet, mai ales din cauza faptului că Gina avea șanse 0,1% să rămână însărcinată.
  • Pavel Bartoș a vorbit despre cum este Smiley ca tată.

Smiley și Pavel Bartoș sunt foarte buni prieteni de zeci de ani. Cei doi au împărțit atât platourile de filmare, cât și scenele diferitelor evenimente la care au luat parte împreună. Cu toate acestea, cei doi se înțeleg la fel de bine și în spatele camerelor de filmat, iar chimia dintre ei este cât se poate de reală.

De curând, Pavel Bartoș a spus cum este Smiley ca tată. Conform spuselor sale, iubitul Ginei Pistol este cât se poate de fericit și de împlinit și se bucură de fiecare lucru pe care Josephine îl face.

Ce spune Pavel Bartoș despe comportamentul lui Smiley?

„Ne știm de atâția ani și lucrăm de atâția ani împreună, dar este primul an în care și el este tătic. El e foarte entuziast, se vede că e la început în cariera asta de tătic și mereu îmi arată ce a mai făcut Josephine, cât a mai crescut, cum mai arată. Îmi este atât de drag.

Nu mi se face dor de un bebeluș când îl văd cât este de entuziasmat. Am bebelușul lui Smiley, îmi ajunge. E bine așa cum e. Eu, cumva, am trecut deja prin toate aceste lucruri și mă uit la el cum se bucură. Îi spun mereu că o să vadă cum este la al doilea copil, apoi la al treilea. Chiar mă bucur enorm pentru el. Cred că, abia acum, viața lui are sens. I-am și zis”, a spus actorul pentru ego.ro.

Smiley se implică foarte mult în viața fiicei sale

„Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește, seamănă cu mine, însă, dacă râde, seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare chiar înainte de a merge la maternitate, pe care vrem să i-o dăm la 18 ani. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum”, a spus acesta în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”…

 

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies