HomeStiri Mondene Ce spune Turcu de la „Puterea Dragostei” despre bataia cu Roxana: „E obositor sa…”

Ce spune Turcu de la „Puterea Dragostei” despre bataia cu Roxana: „E obositor sa…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/05/Ce-spune-Turcu-de-la-„Puterea-Dragostei”-despre-bataia-cu-Roxana-„E-obositor-sa...”-1.jpeg

Alex Turcu de la Puterea Dragostei a dorit sa lamureasca lucrurile cu privire la zvonurile despre o asa-zisa bataie dintre el si iubita lui, Roxana, intr-o camera de hotel, dupa revenirea din Turcia.

„De ce s-a mutat Roxana din camera? Ca ne-am batut, ca Turcu a batut-o ca Turcu i-a spart capul! Ma amuza! Ati ajuns sa credeti orice.

Ce spune Turcu de la „Puterea Dragostei” despre bataia cu Roxana „E obositor sa...” 2 in Stiri Mondene

Nu mai puneti botul la tot ce e pe internet, intai zic sa va documentati, abia dupa aia sa spuneti daca e asa sau nu.

Vreau sa lamuresc situatia. Noi stam in carantina. Zilele trec, e un spatiu foarte mic, cred ca sunt cinci-sase metri patrati.

Ce spune Turcu de la „Puterea Dragostei” despre bataia cu Roxana „E obositor sa...” 3 in Stiri Mondene

Va dati seama ca dupa o zi, doua, e obositor sa stai in aceeasi camera cu aceeasi persoana. Te deranjeaza unele chestii. Nu e normal sa stai atatea zile inchis, sa nu iesi deloc pe afara.

Trebuie sa ne adaptam la aceasta perioada, nu avem ce face. Perioada asta ne-a linistit. Eram foarte agitati, bulversati in emisiune, erau tot felul de discutii care nu isi aveau rostul.

Am stat in aceeasi camera doua-trei zile si am decis sa ne mutam separat, ca e mai bine asa. Trece mai repede carantina, ne odihnim mai bine. Nici nu aveam loc amandoi in pat. Camera e mica.

E chestie de confort. Nu a existat nicio bataie. Nu ne-am batut, nu i-am spart gura. Am vazut ca multa lume abereaza, dar vor plati. Garantat! Ori prin lege, ori nu stiu, prin alte cai. Dumnezeu le rezolva pe toate!

Karma chiar exista, m-am convins pe pielea mea. Nu s-a intamplat nimic, am vrut sa va lamuresc.

Eu si Roxana ne intelegem bine, avem respect unul pentru celalalt. E numai treaba noastra ce facem, ce vom decide. Nu priveste pe nimeni…

Nu mai suntem in emisiune, tot despre Turcu si Roxana vorbiti? Acum chiar sunt linistit, a spus Alex Turcu in vlogul sau de pe Youtube.

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed