Home Stiri Ce sumă imensă a plătit Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

Ce sumă imensă a plătit Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

autor Negriu Elena
677 vizualizari

Teodora Becali s-a căsătorit civil joi, 10 octombrie, cu alesul inimii sale, Teodor Mihai Mincu, iar sâmbătă, 12 octombrie, va avea loc ceremonia religioasă.

Tatăl Teodorei, Gigi Becali, a suportat toate cheltuielile pentru fericitul eveniment, care se anunță a fi cel mai important al anului, din lumea mondenă.

Petrecerea de nuntă va fi cu fast, fiind invitate nu mai puțin de 700 de persoane, iar totul se va desfășura în luxul de la Palatul Snagov.

Gigi Becali a suportat cheltuielile exorbitante necesare unei astfel de nunți, ajungând să scoată din buzunar fabuloasa sumă de 500.000 de euro, numai aranjamentele florale fiind în valoare de 25.000 de euro, conform Fanatik.

Latifundiarul și-a dorit neapărat ca la nunta Teodorei să cânte formația lui preferată, care fusese inițial rezervată de un alt cuplu.

Omul de afaceri a plătit, astfel, 20.000 de euro, pentru ca formația machedonească pe care o dorea să renunțe la angajamentul anterior și să accepte să cânte la nunta Teodorei.

Gigi Becali a oferit câteva detalii despre ginerele său, arătându-se foarte încântat de alegerea fiicei sale.

„E adevărat că trăiesc o bucurie, pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun.

Nu vor să spună mai multe, vor să fie în intimidate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut şi binecuvântarea unui episcop.

I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, a dezvăluit Gigi Becali la un post de televiziune…

Sursa: spynews.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..