HomeStiri Mondene Ce sumă uriașă cere Mihaela Rădulescu doar pentru a fi prezentă la un eveniment monden

Ce sumă uriașă cere Mihaela Rădulescu doar pentru a fi prezentă la un eveniment monden

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Ce-suma-uriasa-cere-Mihaela-Radulescu-doar-pentru-a-fi-prezenta-la-un-eveniment-monden-1.jpeg

Mihaela Rădulescu se numără printre persoanele publice care sunt văzute extrem de rar la evenimentele mondene.

Motivul care stă la baza frecvenței reduse cu care este văzută la astfel de evenimente nu îl reprezintă faptul că în cea mai mare timpului locuiește în Monaco, ci prețul pe care îl cere pentru a fi prezentă.

Dacă cele mai multe celebrități percep bani pentru a cânta sau a prezenta la eveniment, acum există și vedete care cer bani doar pentru simpla lor prezență.

Ce suma uriasa cere Mihaela Radulescu doar pentru a fi prezenta la un eveniment monden 2 in Stiri Mondene

Acestea că susțin că vor aduce, în acest mod, un plus de valoare, prestigiu, evenimentului respectiv.

Mihaela Rădulescu cere fabuloasa sumă de 5.000 de euro/eveniment pentru a își face apariția, conform unor surse din rândul organizatorilor de evenimente, potrivit Libertatea.

Ce suma uriasa cere Mihaela Radulescu doar pentru a fi prezenta la un eveniment monden 3 in Stiri Mondene

Cei care oferă o astfel de sumă uriașă sunt cei care dețin branduri cunoscute de haine, cosmetice și accesorii, dar și de la cabinete estetice.

Mihaela Rădulescu are o carieră impresionantă și nu este de mirare că se află printre vedetele a căror prezență este dorită în mod special la evenimente.

Cu toate acestea, prețul cerut de ea este destul de ridicat, astfel că nu sunt mulți cei care se înghesuie să o invite.

Pentru a își scuza tariful extrem de ridicat pentru prezența la evenimentele mondene, Mihaela Rădulescu susține că trebuie să ia avionul de la Monaco la București, așadar și cheltuiala la care se supune este foarte ridicată.

Activitatea sa la evenimente constă în faptul că își face apariția timp de aproximativ o oră, face fotografii la panou și, uneori, vorbește puțin cu ceilalți invitați celebri, fără a promova vreun produs din cadrul evenimentului…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed