Ce tip de design interior trebuie să alegi în funcţie de zodia ta

Share

Fiecare dintre noi defineşte designul de interior într-un anume fel. Vezi ce spune zodia ta despre tipul de design de interior care ţi se potriveşte.

Ce tip de design interior trebuie sa alegi in fct de zodie

Berbec

Viteza şi acţiunea sunt caracteristice zodiei Berbec. Nu eşti genul de persoană căreia să îi placă dezordinea şi haosul. De aceea, petreci foarte mult făcând curăţenie. Îţi place tot ce este nou şi, în mod special, adori decoraţiunile de interior DIY. Casa ta trebuie să fie guvernată de lux, un spaţiu deschis şi vibraţie. Pentru a introduce elementul feng shui foc, este bine să foloseşti în fiecare încăpere câte o lumânare din când în când.

Taur

Eşti o fire materialistă, iar acest lucru nu mai este o surpriză pentru nimeni. Când vine vorba de designul casei tale, investeşti cât mai mult în confort, lux şi stabilitate. De asemenea, este foarte important pentru tine să ai o zonă în care să te relaxezi, să îţi faci rutina de înfrumuseţare şi să meditezi. Atunci când te ocupi de designul de interior pui mare accent pe flori, covoare şi mobilier. Consideri vitală prezenţa luminii în casa ta, iar bucătăria este locul în care te încarci cel mai bine cu energie.

Gemeni

Eşti persoana care adoră să interacţioneze cu cei din jur, atât la muncă, cât şi pe stradă sau acasă. Te adaptezi foarte uşor la schimbări şi ai tendinţa să schimbi câte ceva în casa ta în fiecare lună. Faci curat destul de des pentru că eşti de părere că energia pozitivă trebuie să aibă loc să circule. Îţi plac uşile de interior din sticlă, piesele de mobilier foarte spaţioase, arta modernă şi tot ce înseamnă culoare. Sub nicio formă din casa ta nu trebuie să lipsească măsuţa de cafea sau masa pentru calculator, mai ales pentru că eşti o împătimită a gadgeturilor.

Citeşte mai mult pe feminis.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news