Ce tip de pieptene folosesti? Acest TEST va va dezvalui cum va diferentiati de ceilalti!

Share

Dintotdeauna s-a spus faptul că oamenii sunt extrem de diferiți, că fiecare se remarcă printr-un caracter diferit, prin gesturi proprii, printr-o anumită modalitate de a acţiona sau a vorbi. Cu atât mai mult, femeile sunt diferite unele de altele prin ceea ce sunt, prin sentimentele pe care le trăiesc diferit, prin pasiunile şi visurile pe care le au.

Cu toate acestea, când vine vorba despre femei, există şi lucruri pe care acestea le au în comun, datorită feminității pe care au primit-o de la Mama Natură, iar printre cele mai importante obiecte care nu trebuie să lipsească niciodată din geanta unei femei este pieptenele. Deşi pare un lucru de neglijat, forma pieptenelui este foarte importantă şi poate spune extrem de multe lucruri despre voi.

Poţi spune fără nicio grijă că eşti o femeie adevărată în adevăratul sens al cuvântului. Oriunde mergi, emani un aer profund de feminitate şi de gingășie, eşti apreciată pentru tandrețea ta şi gesturile pline de delicatețe. Zâmbetul este atuul tău, pentru că poţi cuceri pe oricine atunci când zâmbești suav. Mereu te îmbraci ca o adevărată doamnă, iar asta se poate observa la orice pas.

2.

Chiar dacă îi poţi deranja pe cei din jurul tău, niciodată nu te-ai ferit de a-i spune omului verde în faţă tot ce gândeşti despre el. Sinceritatea ta a îndepărtat mulţi oameni,însă cei care te-au înţeles pe deplin ţi-au rămas alături şi doar ei contează. Ai o atenţie sporită pentru propria imagine şi te apreciezi indiferent de situaţie.

Te remarci foarte mult prin nişte calităţi unice sau care nu sunt întâlnite la mulţi oameni. Bunătatea de care dai dovadă este una foarte mare, iar dragostea pentru semenii tăi nu poate fi egalată cu nimic. Cu siguranţă simplitatea şi modestia ta vor fi răsplătite înzecit.

Îţi place să te ghidezi în viaţă după principiul „puţin şi bun”. Nu ai prea multe haine cu care să ieşi în evidenţă însă toate sunt comode şi te ajută să te simţi bine în pielea ta. De asemenea, şi prietenii sunt puţini, dar sunt cei mai importanți, cei care merită timpul şi prietenia ta.

Eşti o persoană care se decide foarte greu atunci când merge la shopping, pierzând ore întreci în acelaşi magazin. La fel se întâmplă şi în viaţa sentimentală: nu te poţi hotărî pe care să îl alegi, te gândeşti prea mult la defectele omului de lângă tine. Ar fi bine să revii cu picioarele pe pământ.

Îţi place foarte mult să ai totul sub control, iar fiecare lucru să fie bine pus la punct. Ştii exact unde ai pus fiecare obiect din casă, ştii ce ai de cumpărat pentru următoarele zile şi ştii cum să ai grijă de partenerul de viaţă. Tocmai de aceea viaţa ta este lipsită de greutăți…

Dorința de a conduce te-a  caracterizat mereu. Ai dorit mereu să ţii frâiele şi de cele mai multe ori chiar ţi-a şi ieşit. Prietenii sunt puţini, iar hainele te ajută să ai o statură impunătoare şi să fii respectată de cei din jurul tău.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news