Home Stiri Ce vedetă îndrăgită le-a luat apărarea Prințului Harry și lui Meghan Markle în urma criticilor că au zburat cu avionul privat

Ce vedetă îndrăgită le-a luat apărarea Prințului Harry și lui Meghan Markle în urma criticilor că au zburat cu avionul privat

autor Negriu Elena
151 vizualizari

De curând, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au stârnit furia britanicilor, fiind criticați deoarece au ales să călătorească în vacanță cu avionul privat.

2

Cei doi și fiul lor, Archie, au fost surprinși luând avionul privat spre Nisa, fiind deja a treia vacanță din această vară în care au preferat acest mijloc de transport.

Motivul pentru care britanicii i-au criticat pe aceștia este faptul că noxele avionului privat, o aeronavă Cessna, sunt de șapte ori mai ridicate decât ale unui avion comercial, în condițiile în care cei doi militează pentru protejarea mediului.

În plus, o altă nemulțumire a locuitorilor Marii Britanii se referă la costul zborului, susținând că este nedrept ca Ducii să călătorească în condiții de lux pe banii poporului.

Costul unei călătorii cu avionul privat de la Londra la Nisa este de circa 20.000 de lire sterline, spre deosebire de aproximativ 100 de lire sterline cât costă un zbor de tip comercial.

Sir Elton John a sărit imediat în apărarea Ducilor de Sussex, scriind pe contul său de Twitter mesaje de susținere a acestora.

Îndrăgitul artist a dezvăluit faptul că el și soțul său, David Furnish, i-au invitat pe Prințul Harry și Meghan Markle în Nisa, pentru a se relaxa câteva zile la vila lor.

Sir Elton John a precizat și faptul că el și soțul său au fost cei care au suportat costurile zborului cu avionul privat, nu poporul britanic.

„Mama prințului Harry, prințesa Diana de Wales, mi-a fost una dintre cele mai dragi prietene.

Simt o profundă obligație să îl protejez pe Harry și pe familia lui de intruziunea inutilă a presei care a contribuit la moartea prematură a Dianei”, a scris Sir Elton John.

„După un an agitat, continuând munca grea și dăruirea pentru caritate, David și cu mine ne-am dorit ca tânăra familie să aibă o vacanță privată în siguranță și liniștea casei noastre.

Pentru a menține un nivel ridicat de protecție foarte necesară, le-am oferit un zbor cu un avion privat”, a continuat celebrul cântăreț.

„Respect și aplaud foarte mult atât angajamentul lui Harry, cât și al lui Meghan pentru caritate.

Și fac apel la presă să înceteze aceste asasinate neobosite și neadevărate la adresa lor, care sunt elaborate în mod spontan aproape zilnic”, a conchis Sir Elton John…

Sursa: libertateapentrufemei.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies