HomeStiri Mondene Ce zodii te fac FERICITĂ, în funcţie de TIPUL de bărbat pe care ţi-l doreşti

Ce zodii te fac FERICITĂ, în funcţie de TIPUL de bărbat pe care ţi-l doreşti

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Ce-zodii-te-fac-FERICITĂ-în-funcţie-de-TIPUL-de-bărbat-pe-care-ţi-l-doreşti.jpg

Cauţi un anumit tip de bărbat şi nu ştii dacă potenţialul partener se încadrează în acel şablon? Ei bine, zodia lui este esenţială în acest sens. Astrele dictează care sunt acele zodii despre care poţi şti cu siguranţă că nu te vor dezamăgi.

 1. Cauţi un partener fidel?Atunci probabil te întrebi care este cea mai loială zodie dintre toate.Bărbatul Taur este cu siguranţă cel mai fidel, loialitatea lui fiind atât de intensă încât uneori te poate pune pe fugă. Implică-te într-o relaţie cu un nativ din zodia Taurului doar dacă fidelitatea este lege pentru tine, fiindcă acest bărbat nu este dispus să te ierte dacă ai călcat strâmb.

  Dacă îţi cauţi un partener fidel, dar ceva mai puţin intens, un nativ din zodia Racului este perfect pentru tine. Câtă vreme îl apreciezi şi îi oferi afecţiune, te vei bucura de angajamentul lui pe viaţă.

  Şi bărbatul Leu este cunoscut pentru fidelitate, însă aceasta scade în intensitate dacă nu îl sprijini la orice pas. Va interpreta lipsa de sprijin din partea ta drept lipsă de loialitate şi va înţelege de aici că are voie să calce strâmb, din moment ce tu nu eşti trup şi suflet alături de el.

  Bărbatul Balanţă este descris adesea ca având stofă de soţ şi sunt şanse mici ca el să te înşele. Cu toate acestea, bărbatul Balanţă tinde să se căsătorească din motive greşite, principalul motiv fiind teama de singurătate.

  Dacă trebuie să alegi unul dintre cei de mai sus, atunci mizează pe un Taur, pentru că fidelitatea stă la baza firii lui şi nu ştie să trăiască altfel.

  2. Cauţi un bărbat pe care te poţi baza?

  Atunci probabil vrei să ştii ce zodii sunt de încredere.

  Bărbatul Berbec se vede drept un cavaler pe cal alb şi adoră să ofere ajutor, aşa că va fi foarte fericit să ştie că partenera se bazează pe el.

  Şi bărbatul Taur este de încredere, însă trebuie să îi spui clar de ce anume ai nevoie, întrucât se urneşte greu şi are tendinţa de a fi nesigur. Cu toate acestea, dacă îi spui unde vrei să fie, la ce oră şi de ce, va fi cu siguranţă acolo. S-ar putea, totuşi, să fie nevoie să îi desenezi instrucţiunile uneori.

  Racul este, fără îndoială, cel mai bun punct sprijin pe care îl poţi găsi, întrucât pune familia pe primul plan şi este dispus să poarte pe umeri povara unor mari responsabilităţi. Câtă vreme te înţelegi bine cu mama lui, nu vei găsi un pilon de sprijin mai solid decât el.

  Dacă „de încredere” înseamnă, pentru tine, un om organizat, atunci poţi alege un bărbat din zodia Fecioarei. Îşi va aminti fiecare detaliu important şi va avea grijă ca toate să fie bine puse la punct. Nu va lipsi niciodată de la vreo aniversare sau şedinţă cu părinţii pentru că nu îi stă în fire să îşi piardă capul, oricât de încărcat i-ar fi programul.

  Dacă trebuie să alegi numai unul dintre cei de mai sus, mizează pe nativul Rac, fiindcă este un familist convins şi îşi va respecta angajamentul faţă de tine până în pânzele albe.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed