HomeStiri Mondene Cea mai frumoasa femeie din scaun cu rotile trece prin clipe groaznice. Medicii i-au gresit operatia la picior

Cea mai frumoasa femeie din scaun cu rotile trece prin clipe groaznice. Medicii i-au gresit operatia la picior

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Cea-mai-frumoasa-femeie-din-scaun-cu-rotile-trece-prin-clipe-groaznice.jpg

Viața Magdei Coman s-a schimbat radical în momentul în care în urma unui accident de mașină a ajuns să-și trăiască viața în scaun cu rotile.

Cea-mai-frumoasa-femeie-din-scaun-cu-rotile-trece-prin-clipe-groaznice in Stiri Mondene

Datorită ei foarte multe femei din întreaga lume au reușit să zâmbească din nou. Chiar dacă este țintuită în scaunul cu rotile, Magda este un model de succes și a avut prezentări chiar și la New York.

Din păcate, tânăra trece prin clipe cumplite. Aceasta a suferit o operație la picior, dar ceva nu a mers așa cum trebuia și acum are nevoie de o altă operație.

Magda Coman a trecut prin momente cât alții în zece vieți

in Stiri Mondene

„M-am dus la camera de gardă și medicii mi-au spus că am o fractură de tibie care nu este foarte gravă și trebuie să mă operez de urgență. În momentul în care ei au bătut tija, mi-au distrus rotula la genunchi. O operație care părea banală s-a transformat într-un coșmar. Am trecut prin momente cât alții în zece vieți.

Fiica mea este cel mai mare ajutor al meu și cel mai bun sprijin. Datorită ei sunt bine psihic, nu am clacat. Există momente când te demoralizezi atât de tare încât nu știi cum să mai percepi lucrurile. Ea îmi aduce lucrurile de care am nevoie, când trebuie să mă încalț, mă mai ajută la curățenie. Rahela e ajutorul meu de bază. Pentru mine urmează o operație în Istanbul, am nevoie de 7000 de euro. Sunt o mamă care își crește copilul, am rămas cu un credit ipotecar…

Dumnezeu știe răspunsul la «De ce mi se întâmplă mie toate astea?». De data aceasta e vina medicilor, au lucrat cu o cantitate neglijabilă. Mi-am fracturat piciorul înainte de un eveniment, mi s-a dus glezna, am fost la eveniment deși piciorul mă durea destul de tare. Medicii mi-au spus că o să-mi pună o tijă care va stabiliza osul. Diagnosticul era fractură de tibie. Ei au pus o tijă care este mult prea lungă, care mi-a distrus și rotula”, a declarat tânăra, pentru emisiunea Wowbiz.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed