Cea mai sinceră și emoționantă declarație a lui Brad Pitt după divorțul de Angelina Jolie

328

După o lungă perioadă de durere, Brad Pitt reușește să își deschidă inima și să transmită tot ceea ce simte, fără absolut nicio reținere. Din aceste rânduri se vede cât de mult a suferit actorul și cât de sincere sunt sentimentele lui.

Cea mai sinceră și emoționantă declarație a lui Brad Pitt după divorțul de Angelina Jolie

„A fost dificil, însă am decis că trebuie să colaborăm amândoi pentru a rezolva asta. Amândoi facem tot ce ne stă în puteri. Am auzit un avocat spunând că nimeni nu câștigă în instanță, este doar o chestiune de cine iese cel mai rănit. Și pare să fie adevărat, petreci un an concentrându-te pe construirea unui caz pentru a îți demonstra punctul de vedere și de ce tu ești mai bun decât partenerul tău. Însă eu refuz să fac asta. Nu pot să o vorbesc de rău pe mama copiilor mei. Și, din fericire, și ea este de aceeași părere cu mine.

Este foarte, foarte dificil pentru copii să vadă cum familia lor este distrusă în doar câteva clipe. Dacă iubești pe cineva cu adevărat, oferă-i libertatea de care are nevoie. Acum știu ce înseamnă pentru că simt asta. Înseamnă să iubești fără să deții persoana respectivă. Înseamnă să nu aștepți nimic în schimb. Dar sună foarte bine în scris. Sună bine când o cântă Sting. Nu înseamnă nimic până când nu trăiești asta pe pielea ta.”, le-a povestit Brad Pitt jurnaliștilor de la GQ Style…