HomeStiri Mondene Ceaiul miraculos al călugărilor budişti, care te întinereşte

Ceaiul miraculos al călugărilor budişti, care te întinereşte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 777 views
Ceaiul-miraculos-al-călugărilor-budişti-care-te-întinereşte in Stiri Mondene

Ceaiul Matcha, folosit de către călugării budişti în cadrul ritualurilor de meditaţie, este considerat şi în zilele noastre drept una dintre băuturile-minune, pline de antioxidanţi, aminoacizi, vitamine şi minerale.

 Ceaiul Matcha

Acesta conţine de şase ori mai mulţi antioxidantâţi decât fructele goji, de şapte ori mai mulţi decât ciocolata neagră şi de 17 de ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele. Amestecată cu apă fierbinte, se consumă întreaga frunză de ceai, ceea ce aduce o mulţime de beneficii pentru sănătate, pe lângă gustul uimitor. Este deosebit de slab, având doar trei calorii per gram, iar efectele sunt aproape instantanee: este energizant, dar fără efectele negative pe care le are cofeina, dând energie treptat şi în mod constant pe tot parcursul zilei.

Având un conţinut de cinci ori mai bogat în L-teanina, un aminoacid rar, comparativ cu alte tipuri de ceai, Matcha relaxează şi stimulează funcţiile creierului, ajutând memoria, îmbunătăţind capacitatea de învăţare şi anulând efectele averse ale cofeinei…

Într-un studiu publicat în American Journal of Clinical Nutrition s-a demonstrat că ceaiul Matcha creşte energia şi intensifică rata de ardere a caloriilor din organism. De asemenea, ajută la reglarea glicemiei şi anihilează pofta de mâncare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed