HomeStiri Mondene Cei doi nu se mai ascund: Emanuel vrea mai mult cu Elena Ionescu!

Cei doi nu se mai ascund: Emanuel vrea mai mult cu Elena Ionescu!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 811 views
Cei doi nu se mai ascund: Emanuel vrea mai mult cu Elena Ionescu!

Inca din timpul show-ului Survivor din cadrul Kanal D, parea ca intre castigatoarea Elena Ionescu si Emanuel s-ar infiripa ceva. Acum, dupa ce competitia s-a terminat, cei doi nu se sfiesc sa isi faca aparitia impreuna, chiar daca inca nu au confirmat nimic.

Cei doi nu se mai ascund: Emanuel vrea mai mult cu Elena Ionescu!

Emanuel nu se mai ascunde: o place foarte mult pe Elena Ionescu si felul in care vorbeste despre ea, lasa sa se inteleaga ca si-ar dori mai mult de la relatia lor.

”Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…

Îmi amintesc că eram cu Cristi, care o plăcea pe Asiana, și încercam să stau și eu mai mult cu Elena. Am tot făcut pași mărunți, am încercat, mai ales de la unificarea echipelor să stau în preajma ei în tabără, să fiu mereu acolo. Chiar și acum, la terminarea show-ului. Totuși, suntem doar prieteni deocamdată, nu este nimic între noi de alt gen, vreau ca toată lumea să știe care este realitatea”, a marturisit Emanuel de la Survivor Romania.

 

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed