HomeStiri Mondene Jennifer Lopez se antrenează la sală alături de Dwayne Johnson

Jennifer Lopez se antrenează la sală alături de Dwayne Johnson

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/1234.jpg

Uneori, nu e deloc ușor să găsești motivația necesară pentru a merge la sală. Ni se întâmplă tuturor să ajungem în acel punct în care rutina acelorași exerciții și lipsa de motivație ne fac mereu să dăm înapoi. Am prefera, parcă, să facem orice altceva decât să mergem la sală.

Nu se întâmplă la fel și în cazul celebrităților precum Jennifer Lopez sau Dwayne Johnson, care par să fi găsit secretul antrenamentelor regulate și motivația.

1234

sursa: Instagram

Soluția este incredibil de simplă și, cu siguranță, deja o cunoașteți: compania. Compania este cea mai sigură sursă de motivație. Să ne anulăm antrenamentele, atunci când suntem singuri, este ceva normal, însă atunci când ne planificăm antrenamentul împreună cu o altă persoană, când locul și ora întâlnirii sunt deja stabilite, lucrurile nu mai stau chiar la fel.

Aceasta este cheia cu care transformăm exercițiile la sală într-o adevărată plăcere.

Când mergi la sală în pereche, îți poți ajuta partenerul sau chiar îl poți ruga pe el să te ajute, iar asta face lucrurile să devină și mai simple și mai plăcute, ajungând repede la o condiție fizică mai bună. Având o altă persoană alături înseamnă că poți învăța mai ușor exercițiile de la sală și poți să te bucuri de sprijin, sfaturi și ajutor…

La fel stau lucrurile și în cazul celebrei artiste Jennifer Lopez, care îl are ca partener de sală pe nimeni altul decât Dwayne Johnson. Și nu intenționăm să-l facem gelos pe Alex Rodriguez, iubitul cântăreței, însă cei doi formează duoul perfect la sală. The Rock a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine surprinsă după un antrenament cardio lung și intens, iar fanii nu au întârziat cu reacțiile. El o descrie pe cântăreață în postarea lui ca „familie și colegă de sală”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed