Cel mai emotionant mesaj de la o mama pentru copiii ei. Cristina Balan isi aniverseaza gemenii si a scris un mesaj de-a dreptul induiosator

Share

Cristina Bălan este cunoscută ca fiind câștigătoarea concursului Vocea României din anul 2015. Aceasta este mama a doi copii minunați, care, din păcate, sunt diagnosticați cu sindromul Down.

Cântăreața a spus de mai multe ori că această boală a gemenilor a venit ca un răspuns la o întrebare. Astăzi aceasta a dezvăluit și care este acea întrebare.

Gemenii Cristinei Bălan, Toma David și Matei Nikolas, reprezintă binecuvântarea pe care artista a primit-o de la Dumnezeu.

Sindromul Dragostei.
Aș putea să scriu frumos și sensibil, despre ce aventură minunată este experiența vieții alături de voi doi.
Aș putea spune, fără să exagerez, că sunteți mult mai mult decât sperăm. Mult, mult mai mult! Doamne, câtă minunăție în voi!
Sunteți ființe superioare nouă, pentru că nu știți să urâți, să invidiați, nu știți să fiți răi sau să doriți răul cuiva.
Învăț în fiecare zi de la voi. Cred că voi sunteți răspunsul la întrebarea mea de demult «cum aș putea fi un om mai bun?» Astăzi sunt un om mai bun pentru că sunteți lângă mine.
Mă strigați «mama» sau «baby» și niciodată cuvintele acestea nu au sunat mai dulce și mai curat. Sunt binecuvântată cu două suflete pure care îmi arată cât de puternică e iubirea necondiționată. La mulți ani, puii mei dragi! Ziua asta e despre voi.#ZiuaMondialaASindromuluiDown #SindromulDragostei #despreiubire”, a scris Cristina Bălan pe pagina de Facebook…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente