Home Stiri Cel mai mare actor de comedie ascundea cea mai trista copilarie. Puiu Calinescu ascundea o drama!

Cel mai mare actor de comedie ascundea cea mai trista copilarie. Puiu Calinescu ascundea o drama!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 869 views 2 minute timp de citit

Puiu Călinescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie. Acesta a reușit să ascundă tristeți cumplite pe care nu le-au știut mulți dintre fanii actorului.

Marele actor a avut o copilărie foarte tristă din cauză că a crescut fără mamă. Mai exact, la vârsta de cinci ani, Puiu Călinescu a rămas orfan de mamă. Acesta s-a dus din această lume la doar 76 de ani și a lăsat în urmă mai mult de 20 de filme, scenete memorabile și petreceri de Revelion de care ne amintim cu toții cu multă plăcere.

Actorul a povestit prin ce a trecut ca  ajungă MAESTRUL care ne-a adus zâmbetul pe buze

Am fost orfan de mamă de la cinci ani şi am fost crescut de surorile ei. Prima mea muncă de artist a fost să lipesc afişe de spectacole în Bucureşti, la cinema. Pe vremea aceea erau filme mute şi în pauză, când se schimbau rolele cu peliculă, eu ieşeam în sală, în faţa ecranului, ca să fac lumea să râdă. Eu nu am şcoli şi diplome, ce am învăţat am învăţat din acele filme, de pe stradă şi din viaţă.

Secretul este munca, muncă neîntreruptă, cu idei noi, cu veşnice căutări! Păi eu sunt bolnav dacă nu am repetiţii sau spectacole sau turnee, trebuie să fac mereu câte ceva. Iar dacă nu am ce, caut până găsesc. Uite, am reparat televizorul şi de atunci nu mai am imagine la el. Am reparat radioul şi nu mai are sunet. Am reparat fierul de călcat şi am ars lumina în tot cartierul. Nu pot să stau într-un loc țepenel, am în mine un demon care îmi spune mereu: «Nu am stare şi gata!». De aia şi sunt ca şi scândura, că nu are timp grăsimea să se adune. Şi atunci scriu, că textele din comediile în care joc, eu le fac şi alţii le cenzurează”, povestea actorul în emisiunea „Planeta Cinema”, a Eugeniei Vodă…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies