HomeStiri Cel mai mare regret al Irinei Margareta Nistor, femeia cu voce inconfundabila

Cel mai mare regret al Irinei Margareta Nistor, femeia cu voce inconfundabila

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 764 views 2 minute timp de citit

Irina Margareta Nistor este cel mai cunoscut critic de film din România.

Cel mai mare regret al Irinei Margareta Nistor, femeia cu voce inconfundabila

Vocea ei a marcat copilăria, adolescenţa şi tinereţea românilor de dinainte de 1989. În spatele a peste 3000 de filme pe care le-a dublat în limba română stă această femeie cu voce inconfundabilă, cu un timbru deosebit, pe care astăzi o recunoaştem după primele replici: Irina Margareta Nistor.

Celebrul critic de film a călătorit în toată lumea, dar totuşi are un gol în suflet atunci când vine vorba despre viaţa sa personală. Irina Margareta Nistor a recunoscut în exclusivitate pentru Libertatea că regretă profund că nu are copii.

Cel mai mare regret al Irinei Margareta Nistor, femeia cu voce inconfundabila 1
Îmi plac foarte mult copiii, este poate regretul meu cel mai mare că nu am copii. Până la urmă mi-am dat seama că nu aş putea să fiu decât o mamă pe termen scurt, adică nu aş putea să îmi asum o răspundere de genul asta. Îmi dau seama inclusiv pentru pisoiul şi câinele meu că îmi este foarte greu să le fiu atât de aproape pe cât aş vrea, să fiu acasă pe cât aş vrea, adică nu pot între una şi alta. În momentul în care ai o răspundere atât de mare a unui copil, mi s-ar fi părut o poveste uşor neserioasă. Pe de altă parte, din când în când, îmi place să iau câte un copil şi să-l răsfăţ câte o zi întreagă, este foarte plăcut!”, a declarat emoţionată Irina Margareta Nistor.

Chiar dacă nu are copii, Irina Margareta Nistor a mai declarat că nu ar schimba nimic la viaţa ei, poate doar să îi aibă pe părinţii săi mai mult timp aproape…

„Mă socotesc suficient de privilegiată ca să nu-mi doresc să schimb ceva în viaţa mea. Aş fi vrut să trăiască mai mult părinţii mei şi să apuc să călătoresc cu ei şi să încep să fac călătoriile din copilărie, dar în general nu aş face schimbări. Sunt prietenii pe care i-am mai pierdut pe parcurs, ei continuă să existe, dar nu ca prieteni. Probabil că aş fi făcut mereu aceleaşi greşeli, aşa că este inutil, încerc să mă gândesc doar la anii în care ne-a fost bine împreună”, a completat criticul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..