HomeStiri Mondene Cel mai scurt test de inteligenţă! Doar 2 întrebări şi afli cât de isteţ eşti!

Cel mai scurt test de inteligenţă! Doar 2 întrebări şi afli cât de isteţ eşti!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Cel-mai-rapid-test-de-inteligenţă in Stiri Mondene

În anul 2018, faimoşii psihologi Satoshi Kanazawa şi Norman Lee au făcut o cercetare, pentru a afla dacă personalitatea unei persoane poate fi influenţată de densitatea populaţiei.

Experimentul a arătat că oamenii care posedă un IQ ridicat au răspuns identic la testele propuse. Mai jos îţi vom da două întrebări pentru a vedea dacă răspunsurile tale corespund cu cele ale posesorilor de IQ înalt. Te atenţionăm că testul este unul subiectiv, asta deoarece nu toţi oamenii pot corespunde unui anumit standard.

Întrebarea 1. Ai putea să trăieşti într-un cartier foarte populat?
– Nu, mă sperie numărul mare de oameni.
– Da, mă simt destul de confortabil.

Aglomeratie

Întrebarea 2. Te simţi trist, singur şi părăsit dacă nu vorbeşti permanent cu prietenii tăi?
– Mai degrabă da.
– Mai degrabă nu.

Prieteni

REZULTAT! 

  • Dacă în ambele cazuri ai ales prima variantă de răspuns, înseamnă că „indicatorul fericirii” tale este la nivel înalt.
  • Dacă în ambele cazuri ai ales a doua variantă de răspuns, înseamnă că te numeri printre persoanele cu un IQ ridicat. Cercetătorii au stabilit că oamenii cu un nivel de inteligenţă ridicat se adaptează mai uşor într-un mediu nou – în cazul nostru este vorba despre cartierele aglomerate. Din acest motiv, ei suportă mai uşor stresul şi nu au nevoie de suportul prietenilor: sunt mai independenţi şi pot trăi pe cont propriu…
  • Dacă ai ales variante diferite, se pare că ai găsit echilibrul între fericire şi inteligenţă conform site-ului dozadesucces.ro.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed