HomeStiri Mondene Cele 7 legi ale Karmei

Cele 7 legi ale Karmei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
Cele-7-legi-ale-Karmei in Stiri Mondene

Cei mai mulți dintre noi au impresia că atunci când vorbesc despre Karma, vorbesc despre o pedeapsă. Totuși, lucrurile nu sunt chiar atât de negre precum par la prima vedere. În continuare, îți vom prezenta legile care te vor ajuta să înțelegi cum funcționează Karma cu adevărat.

Cele-7-legi-ale-Karmei

În limba sanscrită, Karma înseamnă „acțiune”. Acest lucru presupune că, atunci când tu trimiți un lucru negativ în Univers, o acțiune sau chiar un gând, acestea se vor întoarce la tine înzecit. Dacă înțelegi toate aceste legi, poți folosi Karma în avantajul tău.

Legea umilinței

Această lege constă în faptul că nu vei putea schimba o situație în momentul în care refuzi să o accepți. De exemplu, dacă îți privești oponentul ca pe un dușman, înseamnă că nu te concentrezi cu adevărat pe ceea ce trebuie să faci tu cu adevărat pentru a-l învinge, iar astfel nu vei putea face niciun progres.

Legea creației

Această lege sugerează faptul că viața nu se petrece pur și simplu și are în permanență nevoie de participarea ta activă. Tot ceea ce te înconjoară are legătură cu starea ta de spirit. Trebuie să ții în permanență lângă tine lucrurile care te fac cu adevărat fericită. Doar așa vei reuși să obții mereu tot ceea ce îți dorești.

Legea evoluției

Această lege susține faptul că, pentru a crește spiritual, trebuie să te schimbi în permanență. Nu trebuie să schimbi oamenii din jurul tău sau mediul în care trăiești, pentru că tot ceea ce nu îți convine este la tine. Tu ești adevărata problemă. Atunci când îți schimbi gândirea, schimbi cu adevărat și lumea.

Legea responsabilității

Atunci când în viața ta ceva nu merge bine, înseamnă că există cu adevărat o problemă. Pe acest lucru se bazează legea responsabilității. Lucrurile care se află în jurul tău sunt reflecția ta. Atunci când vrei să îți îmbunătățești viața trebuie să depistezi adevărata problemă și să iei măsuri.

Legea conexiunii

Această lege pune în prim-plan faptul că toate lucrurile au legătură între, ele iar atunci când nu observi acest aspect, cu siguranță trebuie să cauți mai bine. Trebuie să înțelegi că toate aspectele Universului au o legătură. Totul se întâmplă cu un motiv.

Legea generozității

Legea generozității susține că, în viață primești ceea ce oferi. Dacă tu nu te preocupi de starea celorlalți, nici pe alții nu îi va interesa de tine. Pentru a putea trăi într-o lume frumoasă, este mai întâi nevoie ca tu să o creezi…

Legea prezentului

Această lege presupune faptul că pentru un viitor frumos, trebuie să investești în prezent și să te desprinzi de trecut.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed