Cele mai amuzante VIDEO-uri cu pisici


954

Animalele de companie sunt din ce in ce mai multe, dupa cum putem observa si cand ne intalnim cu vecinii in fata blocului dimineata sau seara, cand sunt plimbarile pentru catei. Dar nu numai – observam pisici, foarte multi papagali si motivele pentru care numarul acestora a crescut considerabil sunt fericirea si zambetul pe care il pun in fiecare zi pe fetele noastre usor acre.

Cele-mai-amuzante-VIDEO-uri-cu-pisici

Foarte putine sunt persoanele care nu pot tolera un animal sau o pasare in jurul lor, dar totul depinde de modul in care au fost crescute, ce stil de viata au dus sau au ales si, nu in ultimul rand, de ce au vazut ca fac parintii la randul lor.

Si numarul animalelor abandonate a crescut, asa ca din ce in ce mai multi oameni cu frica de Dumnezeu, de-a dreptul milosi, au adoptat sau efectiv au fost de acord ca viata lor sa fie infrumusetata de un astfel de suflet nevinovat – consideram ca nu este nimic mai nobil decat acest gest.

Momentul in care acestea incep sa se obisnuiasca cu noul camin si, mai ales, cu membrii mai vechi ai familiei, fie ei persoane, fie alte animalute de prin casa, este de-a dreptul hilar. Dar, daca animalul tau de companie este o felina, atunci sa te feresti – sunt extrem de pasnice insa cand simt ca teritoriul le este amenintat de ceva, cineva, oricine, isi vor scoate ghearele, la propriu…

Va invit sa vedem impreuna ce se va intampla in aceste minute cu micutele vietuitoare si cum reusesc acestea sa alunge monotonia si plictiseala unuia sau a mai multor persoane, dar si cum pot acestea sa iasa din orice situatie daca dau de doua ori din gene, iar mutrisoara lor este de-a dreptul nevinovata.