Cele mai ascunse secrete ale unei femei! Intra aici daca esti curios!

Share

Femei, femei, e plina lumea de nebune- spunea un cantec celebru. Dar oare, de ce s-au gandit fix la acest atribut pentru numele nostru? Ei bine, sunt sigura ca motivele sunt intemeiate si in acest moment va vin in minte cateva zeci pentru care sa sustineti versul de mai sus. Oricum ar fi, suntem incredibile, minunate, gingase, firave si de-a dreptul deosebite, insa, fiecare categorie in parte este diferita.

Cele mai ascunse secrete ale unei femei! Intra aici daca esti curios!

Multi barbati se plang de faptul ca doamnele si domnisoarele din viata lor aloca mult prea mult timp uitatului in oglinda sau statului in baie. Noi credem ca de cele mai multe ori merita asteptarea, mai ales daca esti o femeie care se respecta si vrei ca tot ce este pe tine sa fie pus la punct inainte de a iesi din casa.

Fiecare aparitie trebuie sa fie cat de cat spectaculoasa si daca se poate sa mai faci si cateva victime, consideri ca ti-ai indeplint target-ul propus, insa, ce se intampla dupa usile camerei tale, cand ajungi si te vezi singura, neprivita si cand poti face efectiv ce-ti doresti?

In urma unui studiu facut pe un esantion de cateva sute de femei, s-a ajuns la unele concluzii, de care, ce sa zic, cam toate dintre noi eram sigure si in mod clar ne vom regasi. Primul secret pe care-l au femeile este legat de sutien: acesta este primul lucru de care scapa in momentul in care intra pe usa ( s-ar gandi sa-i dea si foc insa o femeie gandeste practic si-l va pune frumos in dulap). Al doilea lucru este legat de machiaj- oricat de mult ne-ar placea sa avem un ten perfect, fara imperfectiuni si acoperit 100%, de cele mai multe ori nu se intampla asa si abia asteptam momentul in care nu ne mai vede nimeni, nu vom fi judecate de alunita din frunte sau de cosul de pe nas si incepe demachierea.

O data ce te simti asa libera, nu poti sa-ti lasi fata in pace si vei incepe sa cauti fiecare punct existent sau inca neaparut pentru a-l stoarce, scoate sau inrosi. O data ce toata fata este pictata in diferite nuante de rosu, care mai de care mai umflat si mai proeminent, parul trebuie sa fie prins intr-un mod cat mai ciudat si mai inovativ, chiar daca ne place sa-l purtam de cele mai multe ori, afara, pe spate.

Astea ar fi doar cateva, insa ganditi-va, barbati, cat de interesanta poate fi o simpla zi cu o femeie in casa!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news