Home Stiri Cele mai bune materiale pentru lenjeria intimă

Cele mai bune materiale pentru lenjeria intimă

autor Elena Yvette
311 vizualizari

Lenjeria intimă reprezintă secretul feminității și al frumuseții unei femei, piesa de vestimentație cea mai puțin expusă privirilor, însă cea care pune în valoarea senzualitatea feminină. Atunci când își aleg lenjeria intimă, femeile tind să fie influențate de factorul estetic și mai puțin de calitatea materialului din care este realizată piesa sau de confortul pe care îl asigură.

Cele mai bune materiale pentru lenjeria intimă

Totuși, calitatea materialelor din care este confecționată lenjeria intimă ar trebui să primeze în detrimentul atractivității, avertizează medicii ginecologi. În caz contrar, ne putem alege cu diferite infecții vaginale sau ale pielii.

Iată, așadar, care sunt cele mai bune materiale pentru lenjeria intimă!

Cele mai bune materiale pentru lenjeria intimă – bumbac natural

Bumbacul este o fibră naturală, având culoarea crem la origine, însă tratat cu o soluţie de hidroxid de sodiu poate capătă diferite culori, putându-se albi şi cu ajutorul antioxidanţilor.

Fibra de bumbac nu prezintă elasticitate, însă se mulează perfect pe corp. Acest material prezintă unul dintre cele mai mari avantaje şi anume faptul că nu produce iritaţii, conferă pielii lejeritate, fiind foarte moale şi rezistent în combinaţie cu alte fibre.

Este singurul material indicat persoanelor care suferă de infecţii ale aparatului genital sau predispuse spre astfel de afecţiuni. Fiind o fibră naturală, bumbacul permite pielii să respire şi nu lasă loc senzaţiei neplăcute de transpiraţie.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies