HomeStiri Mondene Cele mai bune sucuri care reduc colesterolul. Iată reţetele miraculoase!

Cele mai bune sucuri care reduc colesterolul. Iată reţetele miraculoase!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 988 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Cele-mai-bune-sucuri-care-reduc-colesterolul.-Iată-reţetele-miraculoase.jpg

Colesterolul mărit se află în strânsă legătură cu apariţia bolilor de inimă, întrucât se depune pe vasele de sânge, alături de calciu, şi îngreunează circulaţia sângelui către inimă.

Pentru combaterea colesterolui «rău» din sânge şi normalizarea colesterolului total, îţi recomandăm să consumi unul dintre sucurile de mai jos, deoarece au efecte uimitoare asupra corpului.

Suc de lămâie şi ghimbir

Atât lămâia, cât şi ghimbirul conţin ingrediente active care au proprietăţi antioxidante, ceea ce înseamnă că ajută la reducerea colesterolului şi la prevenirea depunerii acestuia pe vasele de sânge. Acest suc se prepară dintr-o lămâie, 100 grame de rădăcină de ghimbir şi 200-300 ml de apă.

Suc de struguri şi de ananas

Pe lângă faptul că elimină toxinele din corp, acest suc reduce colesterolul «rău» din sânge, îmbuntăţeşte circulaţia sângelui şi asigură sănătatea şi frumuseţea pielii. Acest ultim beneficiu este dat de reseveratrol, un antioxidant din compoziţia boabelor de struguri, care luptă împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi din corp.

Află ce alte sucuri naturale combat colesterolul şi normalizează greutatea corporală AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed