Home Stiri Cele mai bune zodii la pat in 2016

Cele mai bune zodii la pat in 2016

autor Elena Yvette
912 vizualizari

Poate că ai observat deja anumite tipare când vine vorba despre dragoste, dar nu te-ai gândit niciodată că poate este vorba despre zodia în care se află partenerul tău. Da, aparent și zodia poate influența modul în care se comportă o persoană în pat. Fie că este mai îndrăzneț, mai retras, mai sincer sau mai politicos, totul are de a face cu zodia sa. Următoarele zodii fac parte din topul celor mai bune zodii în pat.

Cele mai bune zodii la pat in 2016

  1. Scorpion

Aparent, Scorpionul este un vulcan. Nu încerca să te împotrivești, pentru că lui îi place tocmai partea de subordonare. Vrea să fie șef, să te controleze, să îți comande ce să faci. Dacă este mulțumit de tine, ai șanse să îl faci al tău pe viață. În caz contrar, s-ar putea să îl mai împarți cu câțiva parteneri. Scorpionului îi place să încerce absolut orice, este ușor violent. Te poate face să uiți ce înseamnă tact sau discreție, așa că fiți atenți la ce așteptări aveți.

  1. Balanța

Balanța este, de asemenea, foarte îndrăzneață în pat însă ai mare grijă. Dacă nu este satisfăcută, are obiceiul de a-și căuta alți parteneri. Acest semn zodiacal este recunoscut pentru faptul că își face mai multe relații în același timp. Se poate uita în ochii tăi și să-ți spună cu un ton foarte dulce că nu te va înșela niciodată, când, în realitate, deja are plănuită o seară romantică alături de altcineva. Balanțele nu sunt atât de inventive când vine vorba de fantezii sexuale. Acești nativi preferă să fie politicoși, ba chiar să ascundă adevărul, decât să îl rănească pe partener. Este foarte obișnuit pentru Balanțe să aibă relații sexuale în locuri ciudate.

  1. Berbec

Berbecii sunt niște bombe gata să explodeze. Ei sunt interesați de actul sexual în sine, și nu de povești de iubire, așa că nu căuta la ei romantismul sau pasiunea. Sexul pentru ei este un joc în care își urmăresc prada, o vânează, o domină. Adoră provocările și dacă devin plictisiți de un partener, vor căuta întotdeauna o aventură. Sunt ușor excentrici. Nu te aștepta ca un Berbec să își mai amintească numele tău după o escapadă de acest gen. Este important ca ei să nu își piardă interesul pentru persoana de lângă ei.

  1. Gemeni

Lucrul favorit al acestei zodii este să vorbească despre sex, dar să lase actul în sine pe mai târziu. Acest lucru îi face să se bucure din plin de o partidă, adoră flirtul și vor să atragă atenția persoanelor de sex opus. Sunt foarte imprevizibili și au o mulțime de idei despre sex. S-ar putea să îi găsești în lift, într-un loc foarte aglomerat, unde oricine i-ar putea vedea, în subsolul unui club, în parc, sau în orice alt loc dubios. Mulți dintre ei experimentează și cu parteneri de același sex, dar doar din curiozitate.

  1. Pești

Peștii nu sunt greu de mulțumit. De fapt, ei vor să îi facă pe plac partenerului. Orice îți dorești, ei sunt gata să îți ofere. Singura lor cerere este să fii loial pentru că sunt și foarte geloși. Bărbații din această zodie sunt recunoscuți ca fiind ușor afemeiați, așa că trebuie să fii atentă cu ei. În general, Peștii se tem că povestea lor de dragoste se va termina foarte repede și de aceea tind să își facă rău singuri. Ei văd sexul într-un mod romantic, ca o experiență de care se bucură din plin. Pentru ca ei să fie pe deplin împliniți, este nevoie și de o legătură emoțională.

  1. Capricorn

Aceste persoane știu foarte bine să își ascundă sentimentele, deci devine greu pentru ceilalți să își dea seama ce își doresc cu adevărat. Nu te aștepta la complimente din partea Capricornilor. Ei au un apetit foarte dezvoltat și pot face sex toată noaptea, dar dacă se întâmplă să nu aibă chef, pot deveni foarte egoiști și plictisitori. Totuși, poți conta pe ei oricând, pentru că dacă reușesc să iasă din carapacea lor, devin foarte sentimentali și drăguți.

  1. Săgetător

Săgetătorii sunt foarte inventivi și aventuroși când vine vorba despre sex. Ei adoră să își excite partenerul, sunt jucăuși și se bucură de act din plin. Dacă reușești să treci peste atitudinea distrată a lor, vei descoperi un iubit pasional și dedicat. Ei caută pe cineva în care pot avea încredere deplină, chiar dacă nu îți vor arăta niciodată faptul că nu se încred în tine. Au darul de a se pune în valoare și sunt interesați de calitate și de cantitate. Dacă găsesc partenerul potrivit, pot oferi totul fără a cere ceva în schimb.

  1. Rac

Racii adoră sexul după o masă bună, într-un loc confortabil. Ei sunt atrași de oamenii cărora le plac copiii și uneori se simt vinovați din acest motiv. Sunt foarte romantici și delicați. Preferă să își satisfacă întâi partenerul și ar da orice să îl vadă fericit. Ei preferă sexul cu un partener stabil, pentru că pun toate sentimentele pe care le au în actul în sine, dar complimentele și săruturile îi enervează. De asemenea, preferă locurile întunecate, pentru că atunci se pot manifesta cel mai bine.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies