HomeStiri Mondene Cele mai nonconformiste trucuri de frumuseţe ale vedetelor

Cele mai nonconformiste trucuri de frumuseţe ale vedetelor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 950 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Cele-mai-nonconformiste-trucuri-de-frumuseţe-ale-vedetelor.jpg

În cazul în care te întrebi cum reuşesc divele de la Hollywood să îşi menţină pielea veşnic tânără, articolul de mai jos îţi va da răspunsul. Vei rămâne uimită de trucurile pe care le folosesc vedetele şi, mai ales, de ingredientele neobişnuite la care apelează.

  • ANGELINA JOLIE

Frumoasa actriţă recurge la celebrul caviar pentru a-şi menţine pielea tânără, datorită faptului că acesta este un ingredient gras ce redă elasticitatea celulelor. Ea îl aplică pe zonele cu vergeturi, dar şi pe zonele cu piele sensibilă. Totuşi, în cazul în care nu vrei să cheltui o avere, o cremă anti-vergeturi ar trebui să fie un aliat de încredere.

  • JENNIFER LOPEZ

În cazul divei latino, secretul pentru un ten mereu fresh este reprezentat de către o reţetă rusească ce implică placenta umană. Aceasta conţine proteine, vitamine şi minerale care ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii. Chiar şi aşa, tratamentul-minune este destul de costisitor, preţul ajungând la 800 de euro pe săptămână.

  • VICTORIA BECKHAM

Alt truc destul de ciudat de frumuseţe este cel al Victoriei Beckham. Aceasta foloseşte pe post de peeling o mască pe bază de găinaţ de privighetoare.

  • DEMI MOORE

Actriţa Demi Moore apelează nu doar la opereţiile estetice, ci şi la tratamentul cu lipitori, în urma recomandării medicilor, pentru o detoxifiere completă a întregului organism. Chiar şi în secolele trecute, lipitorile erau folosite cu succes pentru a vindeca orice fel de boală…

  • TERI HATCHER

Fiind cunoscută pentru rolul ei în serialul “Neveste Disperate”, Teri foloseşte cu succes un truc destul de nonconformist pentru a-şi menţine un aspect veşnic tânăr al pielii, şi anume îmbăierea în vin roşu. Potrivit actriţei, această băutură ajută la creşterea elasticităţii pielii şi, mai mult decât atât, are un rol semnificativ în regenerarea celulară.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed