Cele mai stilate vedete la 50 de ani

Share

Cele mai stilate vedete la 50 de ani nu au avut cum să treacă neobservate și de aceea ne-am gândit să ți le prezentăm și ție, deoarece sunt adevărate simboluri ale frumuseții.

Aceste vedete au devenit mult mai cunoscute odată cu trecerea anilor, iar asta demonstrează că vârsta de 50 de ani este una cu adevărat minunată și nu una de care să ne facem griji.

Iată cele mai stilate vedete la 50 de ani:

Elizabeth Hurley

Actrița Elizabeth Hurley reușește să se mențină în formă și să arate impecabil și acum, la vârsta de 50 de ani. Aceasta reușește să strângă zeci de mii de like-uri la pozele pe care le postează și toată lumea o întreabă cum poate să pară cu cel puțin zece ani mai tânără.

Vedeta a afirmat faptul că are un regim alimentar strict bazat pe alimente bio și că practică regulat Yoga și Pilates.

Elizabeth Hurley a fost iubita actorului Hugh Grant însă a ajuns să se căsătorească cu magnatul indian Arun Nayar.

Sharon Stone

Sharon Stone este considerată una dintre cele mai sexy și stilate femei. Aceasta a trecut de vârsta de 50 de ani însă se simte mai tânără ca niciodată.

Chiar dacă este trecută de prima tinerețe, actrița a pozat nud pentru revista Harper’s Bazaar, fără absolut nicio reținere. Vedeta a afirmat faptul că nu este adepta operațiilor estetice însă optează pentru injecții.

Sharon Stone a fost căsătorită cu celebrul producător de televiziune Michael Greenburg și cu jurnalistul Phil Bronstein.

Sandra Bullock

Și Sandra Bullock a trecut de 50 de ani, iar în anul 2015 a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume.

Actrița a râs copios când a primit acest titlu și l-a considerat penibil, declarând: „Frumuseţea adevărată stă în simplitate. Mai ales în oraşul ăsta, în care e atât de greu să nu spui: «Ah, trebuie să arăt aşa!». Nu, fii o persoană bună, fii o mamă bună, fă o treabă bună cu pregătirea mesei de prânz, lasă pe cineva să ţi-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoși sunt cei care nu se străduiesc să pară frumoşi”.

Demi Moore

Demi Moore este considerată una dintre cele mai stilate vedete trecute de 50 de ani și este cunoscută datorită stilului de viață sănătos pe care îl promovează.

Aceasta a renunțat definitiv la mâncarea gătită și s-a îndreptat doar spre cea raw. Actrița spune adesea că acesta este secretul cu ajutorul căruia reușește să se mențină tânără.

Meryl Streep

Actrița Meryl Streep reușește să devină din ce în ce mai stilată și mai sexy odată cu trecerea anilor. Vedeta a câștigat de-a lungul timpului nenumărate premii, atât datorită talentului ei, cât și frumuseții.

Kim Basinger

Actrița Kim Basinger a devenit cunoscută datorită stilului său aparte și cu toate că anii au trecut, se pare că aceasta este din ce în ce mai apreciată pe întreg mapamondul..

Vedeta a reușit să inspire milioane de femei din întreaga lume și de aceea este considerată una dintre cele mai stilate femei care au trecut de vârsta de 50 de ani…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news