Home Stiri Cele mai tari 7 trucuri pentru a economisi BANI de la un salariu la altul

Cele mai tari 7 trucuri pentru a economisi BANI de la un salariu la altul

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Se spune că trăim în secolul vitezei și putem simți asta pe pielea noastră, mai ales când vine vorba despre bani. Cu toții avem impresia că ni se duce salariul la fel de repede cum vine.

Avem tendința de a merge la cumpărături și de a achiziționa produse sau obiecte care nu sunt neapărat necesare.

Problema cea mai mare este că, atunci când suntem în fața raftului, nu mai ținem cont de preț și astfel ajungem în situația să spunem „nici nu știu pe ce am dat toți banii”.

Dacă și tu te afli în această categorie, îți vom prezența 7 trucuri pentru a economisi bani de la o lună la alta și de a păstra salariul mai mult timp.

1. Este obligatoriu că atunci când mergi la cumpărături să pleci cu o lista foarte bine întocmită. Nu te abate de la această lista și cumpără doar ce ai trecut pe foaie.

2. Ai grijă că atunci când îți cumperi haine să ai în vedere ca și calitatea să fie una bună. Nu este suficient ca prețul să fie convenabil. Dacă produsul nu are o calitate bună, în timp vei realiza că trebuie să înlocuiești din nou acea haină sau încălțăminte. Plătind mai mulți bani deodată pe îmbrăcăminte de calitate te va ajuta să economisești în timp.

3. Atunci când îți dorești să mergi într-o vacanță, plănuiește-o din timp. Cumpără-ti biletele cu câteva luni înainte, astfel vei reuși să economisești bani frumoși.

4. Nu încerca să te dai în stambă atunci când este cazul să faci un cadou. Un cadou scump nu este neapărat și frumos. Cele mai apreciate cadouri sunt cele de suflet, așa că poți împușca doi iepuri deodată. Cadou frumos + economie la bugetul familiei.

5. Nu purta în portofel prea mulți bani. Atât timp cât vezi ceva într-o vitrină, dar nu ai bani suficienți în portofel, poți economisi și te poți lipsi de un obiect care nu este chiar necesar.

6. Încearcă să cumperi mai puțină mâncare. Trebuie să conștientizezi că, atunci când arunci mâncarea stricată, arunci și banii pe care i-ai cheltuit pentru aceasta…

7. Atunci când ai cumpărat fructe sau legume care încep să se deterioreze, poți să faci suc din ele și astfel eviți să mai dai banii pe unul din magazin, și nici nu mai arunci acele fructe.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies