HomeStiri Celebritatile si cum isi petrec ele timpul liber

Celebritatile si cum isi petrec ele timpul liber

autor Elena Yvette
848 views 3 minute timp de citit

Exista o multime de celebritati care prefera sa isi petreaca timpul liber in locatii precum cazinourile, deoarece astfel au bucuria de a fi in prezenta prietenilor ori de a cunoaste persoane noi din cercul amicilor, dar in acelasi timp se destind si isi pun in valoare spiritul competitiv.

Celebritatile si cum isi petrec ele timpul liber

Pe lista vedetelor de talie internationala carora le place sa isi petreaca timpul liber la cazinouri se afla celebrul actor Ben Affleck, ce nu s-a sfiit sa isi arate in public aceasta pasiune; acesta prefera in special blackjack-ul si poker-ul, iar in anul 2004 a obtinut chiar titlul de campion in California. Ashton Kutcher, Tiger Woods, Ronaldo, Matt Damon, Bruce Willis, George Clooney, Charlie Sheen si chiar Jon Bon Jovi sunt alte nume celebre care se regasesc printre cei care adora jocurile de noroc si care au castigat sume foarte mari la poker, jocuri mecanice de tipul pacanelelor, la ruleta, zaruri si multe altele.

Barbatii nu sunt singurii care si-au manifestat aptitudinile jucand jocuri de cazino. Si femeile considera aceste activitati extrem de placute pentru timpul liber, iar printre acestea se numără celebrele Demi Moore, Jennifer Tilly, Drew Barrymore, Pamela Anderson si Paris Hilton, cărora le place sa își petreacă timpul liber jucând in diverse locuri.

Insa nu toate vedetele doresc sa isi petreaca timpul liber in atentia presei. Tocmai pentru ca sunt foarte cunoscute si vor sa se relaxeze dincolo de privirile tuturor, cele mai multe celebritati au nevoie de discretie. Iata de ce cazinourile online incep sa fie foarte cautate, caci prezinta mai multe avantaje. Aceste tipuri de activitati distractive destinate timpului liber se intalnesc si in randul persoanelor publice din Romania, un exemplu foarte bun fiind dat de catre Liviu Varciu, despre care se spune ca prefera sa joace la cazinourile online. Atat celebritatile, cat si persoanele obisnuite pot juca in voie de acasa sau de oriunde altundeva s-ar afla, in deplina siguranta si confidentialitate.

Vrem să știm tot timpul totul despre celebrități și pentru ca au un rol important în viața noastră chiar există un joc slot despre ele, pe care il puteți găsi pe Casino.com Romania, care este un exemplu de cazino online de calitate, ce are la baza un software de ultima generatie si ofera servicii excelente precum corectitudinea rezultatelor jocurilor, tranzactii si metode de criptare profesionale si asigurarea confidentialitatii datelor jucatorilor. In plus, membrii sunt recompensati si cu puncte de loialitate, care sporesc sansele de castig.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..