HomeStiri Mondene Céline Dion, detalii din viaţa sa

Céline Dion, detalii din viaţa sa

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Celine-Dion-2013-Billboard-Music-Awards-04.jpg

Deşi este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din lume, puţini oameni pot spune că o cunosc cu adevărat pe celebra Céline Dion (49 de ani). 

Celine-Dion-2013-Billboard-Music-Awards--04

Aceasta a încercat mai mereu să evite presa, atunci când a fost nevoie să ofere detalii despre viaţa sa personală. De curând, artista a fost de acord să ofere presei locale americane câteva mici lucruri neştiute despre ea.

În ceea ce privește celebra melodie „My Heart Will Go On”, Céline a declarat:

„Nu prea mi-a plăcut melodia la început. Nu eram sigură. Făcusem un alt cântec pentru un film înainte, care a avut foarte mult succes. Credeam că îmi forțez norocul”. 

În ceea ce priveşte momentul în care a reprezentat Elveţia la Eurovision, în anul 1988, cu melodia „Ne partez pas sans moi”, frumoasa artistă a afirmat:

 „A fost o aventură foarte stranie pentru mine. Am primit un telefon. Eram în Montréal, unde locuiam, și ei voiau ca eu să merg în Irlanda să… reprezint Elveția ca o quebecană canadiană franțuzoaică… Nu înțelegeam. Mă gândeam, cum rămâne cu oamenii din Elveția? Ce vor crede? «De unde vine?! Nici măcar nu o cunoaștem!».”

Artista iubeşte să joace golf în timpul său liber.

În anul 2011, a luat al şaselea premiu Oscar.

Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu soţul său, René Angélil, care, din păcate, s-a stins din viaţă în pe 14 ianuarie 2016…

Sursa foto: gotceleb.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed