HomeStiri Mondene Céline Dion, la un pas de a pierde averea. Artista este somată să plătească 500 milioane de dolari

Céline Dion, la un pas de a pierde averea. Artista este somată să plătească 500 milioane de dolari

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 799 views
Celine Dion in Stiri Mondene

Iubita cântăreață Céline Dion, în vârstă de 50 de ani, trece printr-o perioadă extrem de dificilă pe planul financiar. Aceasta a primit somație pentru a plăti un comision imens agenției californiene care a reprezentat-o timp de doi ani, ICM Partners.

Celine Dion in Stiri Mondene

Suma colosală pe care este nevoită să o plătească Céline Dion celor care au reprezentat-o este în valoare de, nici mai mult, nici mai puțin, 500 milioane de dolari. Având în vedere că întreaga sa avere este estimată, de către celebra revistă Forbes, la circa 430 milioane de dolari, îndrăgita artistă este la un pas de a pierde totul.

Conform Billboard, la un an după decesul soțului său, René Angélil, cel care a și consiliat-o din punct de vedere financiar, dar și legal, vreme de 30 de ani, Céline Dion a semnat un contract cu firma ICM Partners, pe care nu l-ar fi onorat.

„După cum se știe, Rob Prinz a reprezentat-o pe Céline Dion de 30 de ani, de la începutul carierei sale, ceea ce include un contract în valoare de 500 milioane de dolari, rezultați din anii îndelungați de turnee și de un contract pe care ea l-a semnat în 2017”, se arată în comunicatul oferit de reprezentanții firmei ICM Partners.

Céline Dion refuză să plătească acea sumă colosală și, cu toate că foștii parteneri îi apreciază talentul artistic și susțin că o admiră și respectă drept cântăreață, sunt nevoiți să acționeze în instanță pentru a recupera banii respectivi și fac amenințări în această privință.

„Nu avem altă opțiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensației care ne este datorată. Firma face public totodată anunțul că nu o mai reprezintă pe Céline Dion”, au mai declarat aceștia…

Céline Dion nu și-a exprimat, deocamdată, în mod public părerea în legătură cu această situație foarte complicată în care se află, cert este că riscă să piardă toată averea acumulată de-a lungul anilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed