HomeStiri Mondene Céline Dion povesteşte cu lacrimi în ochi despre soţul ei: „René nu va pieri niciodată pentru mine!”

Céline Dion povesteşte cu lacrimi în ochi despre soţul ei: „René nu va pieri niciodată pentru mine!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Celine-Dion-povesteşte-cu-lacrimi-în-ochi-despre-soţul-ei-1.jpg

Céline Dion şi-a pierdut soţul în ianuarie 2016. Din păcate, o boală cruntă i l-a luat de lângă ea pe cel care a fost René Angelil.

Artista şi-a pus cariera pe pauză pentru a fi alături de tatăl celor trei copii ai ei. A declarat sfâşiată de emoţie că îi este foarte dor de el şi îl simte şi acum aproape de ea.
Cred că voi purta doliu toată viaţa mea. René m-a pregătit pentru viaţă încă de la vârsta de doar 12 ani. Eu nu am întâlnit niciun alt bărbat. Nu am sărutat niciun alt bărbat în viaţa mea. Îmi este dor de el… îmi este dor de partenerul meu de viaţă, îmi este dor de îmbrăţişarea bărbatului meu, de sărutul lui, îmi este dor să fac dragoste cu el”, a declarat cântăreaţa Céline Dion.

Celine Dion povesteşte cu lacrimi în ochi despre soţul ei 3
„Încă îl iubesc. Şi am dragostea copiiilor, a fanilor, a oamenilor din jurul meu. Când mă culc e lângă mine, când urc pe scenă e lângă mine”, a mai declarat artista.

44th GRAMMY Awards - Sony Music Entertainment After-Party

„Nimeni nu alege să fie bolnav. Întâmplarea face că tu să te îmbolnăveşti, iar tu ai opţiunea de a fi puternic sau slab. Oamenii de care eşti înconjurat te vor ajuta enorm. Mai ales dacă ştii că vei muri… trebuie să te bucuri de fiecare moment (…) René nu va pieri niciodată pentru mine!”, a încheiat cântăreaţa, cu lacrimi în ochi…

Celine Dion povesteşte cu lacrimi în ochi despre soţul ei

Soţul cântăreţei Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 74 de ani. Cei doi s-au cunoscut când Céline avea doar 12 ani şi în 1994 şi-au unit destinele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed