HomeStiri Mondene Céline Dion a scos la vânzare o proprietate din Franța

Céline Dion a scos la vânzare o proprietate din Franța

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 806 views
Céline-Dion-a-scos-la-vânzare-o-proprietate-din-Franța in Stiri Mondene

În ultimul an, Céline Dion a scos la vânzare mai multe proprietăți răspândite pe tot globul, acestea aducând în contul artistei canadiene câteva zeci de milioane de euro.

Céline Dion a scos la vânzare o proprietate din Franța

După moartea soțului său, René Angélil, Céline Dion a decis să renunțe la mai multe proprietăți pe care le deținea împreună cu cel care i-a fost alături toată viața, conform ziarului francez Le Figaro. De la tragicul eveniment nu a trecut decât un an, iar vedeta canadiană pare că încearcă să scape de acestea pentru că îi aminteau de partenerul de viață.

Până acum, Céline Dion a reușit să vândă o vilă din Florida – cu șase dormitoare și opt băi pentru aproximativ 50 de milioane de euro – și un castel situat în Laval, Quebec, pentru care a obținut doar șapte milioane de euro, în ciuda faptului că a fost estimat la peste 20 de milioane de euro. Acum vrea să scape și de reședința din Paris: un duplex gigant pentru care viitorul proprietar va trebui să achite nu mai puțin de nouă milioane de euro, conform revistei Closer. Aceasta este situată în cartierul Villa Montmorency – o eclavă din aerodismentul 16 din capitala franceză. Vecinii nu sunt oricine, ci vedete de cinema, artiști sau staruri ai sporturilor.

Cântăreața canadiană a cumpărat proprietatea din Paris împreună cu răposatul ei soț, în urmă cu nouă ani, fiind un mic paradis de relaxare. Cu o suprafața mai mare de 1.400 mp, aceasta are cinci etaje, zece camere, o sală de cinema, spa, sală de fitness, orientate către Turnul Eiffel.

Céline Dion este o cântăreață de muzică pop, care a devenit cunoscută după ce răposatul ei soț, René Angélil, și-a ipotecat casa pentru ca ea să-și poată scoate primul album, „Unison”. Acesta a făcut-o  cunoscută în întreaga lume datorită vocii ei inconfundabile, cântecele ei aflându-se pe primele poziții în întreaga lume.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed