Home Stiri Cengiz Şıklaroğlu reacționează, după ce Alex Bodi l-a amenințat: „Aștept să se elibereze”

Cengiz Şıklaroğlu reacționează, după ce Alex Bodi l-a amenințat: „Aștept să se elibereze”

autor Buinoschi Andreea
222 vizualizari

Cengiz Şıklaroğlu și Alex Bodi s-au amenințat reciproc, iar „vinovată” este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Reporterii spynews.ro au intrat în posesia unei discuții telefonice dintre Bianca și afaceristul din Mediaș, în cadrul căreia acesta i-a făcut o criză de gelozie blondinei.

Dacă ne luăm după afirmațiile pe care fiecare dintre ei le face, dacă aceștia se vor întâlni, nimic bun nu va ieși de aici. În timp ce Alex Bodi este deranjat de posibila relație dintre Bianca și turc, Cengiz este deranjat de faptul că Bodi l-a amestecat în problemele sale.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta, că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu… ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicații. Tu, prințesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…

Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu, când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel”, i-a spus Bodi Biancăi, direct din închisoare.

Aceste cuvinte au ajuns și la urechile lui Cengiz Şıklaroğlu, care nu pare deloc speriat de amenințările celui din spatele gratiilor. „Totul este atât de amuzant. El vorbește de o sută de ori, eu vorbesc o dată. Poate că va învăța să fie un bărbat adevărat în închisoare. Pisicile devin lei în închisoare. Mi-e rușine de această poveste. Îmi pare rău că îi plictisesc pe oameni cu subiecte fără noimă, puerile. Nu sunt o persoană dornică să apară în reviste. Eu aștept să se elibereze, a spus Cengiz, potrivit sursei menționate mai sus…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies