Home Stiri Chef Florin Dumitrescu a slăbit zece kg într-o lună

Chef Florin Dumitrescu a slăbit zece kg într-o lună

autor Negriu Elena
503 vizualizari
Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, a reușit să piardă zece kilograme în decursul unei singure luni, iar secretul său îl reprezintă o anumită dietă pe care a urmat-o.

Întrucât colegul său din emisiunea Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu, a slăbit 30 kg în ultima vreme, Florin Dumitrescu s-a simțit motivat să îi calce pe urme și să facă modificări în alimentație. Astfel, a recurs la o dietă drastică, dar care i-a adus mari satisfacții, deoarece acum are cu zece kilograme mai puțin.

Dieta cu ajutorul căreia Florin Dumitrescu a reușit să slăbească spectaculos este însă extrem de strictă, de aceea nu o recomandă nimănui.

Iată în ce constă dieta respectivă:

  • În prima, a doua și a treia zi: se consumă doar varză.
  • În a patra, a cincea și a șasea zi: se consumă doar orez fiert.
  • În a șaptea, a opta și a noua zi: se consumă doar piept de pui la grătar.
  • În a zecea, a unsprezecea, a douăsprezecea și a treisprezecea zi: se consumă doar legume.

Ciclul de 13 zile se reia până însumează o lună.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui. Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient, din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul… erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, a declarat Florin Dumitrescu…

„M-a motivat și competiția, bineînțeles. Era ciudat ca, fiind cel mai tânăr, să fiu și cel mai ieșit din formă. Dar cel mai tare m-a motivat faptul că mă simțeam rău în pielea mea, mă încălțam greu, mă mișcăm greu. Nu mai spun de mișcare, gâfâiam doar dacă urcam scările”, a mai spus acesta.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies