HomeStiri Mondene Chef Florin Dumitrescu: „Momentul în care am cerut Universului să scoată în cale femeia vieţii mele nu îl voi uita niciodată.”

Chef Florin Dumitrescu: „Momentul în care am cerut Universului să scoată în cale femeia vieţii mele nu îl voi uita niciodată.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/618x927_1411291098a2878548.jpg

Se pare că chef Florin Dumitrescu (28 ani) este un foarte bun maestru nu doar al gătitului, ci şi al cuvintelor frumos alese pentru a ajunge la inima soţiei sale, Cristina (33 ani), căreia i-a transmis un mesaj foarte emoționant şi deosebit, cu ocazia aniversării a doi ani de căsnicie. 

618x927_1411291098a2878548

„Totul a început cu un zâmbet. Ţi-ai făcut intrarea în viaţa mea într-un mare stil şi nu aveam de unde să ştiu atunci că viaţa mea o să se schimbe. Am început timid cu câteva scrisori trimise online, câteva momente frumoase pe terasă, dar fără niciun semnal că totul se va duce în direcţia asta. Doi copii, un credit la bancă, vis comun şi planuri de viitor până la bătrâneţe. Momentele în care toţi ne-au spus că suntem făcuţi unul pentru celălalt sunt epice. Momentul în care am cerut Universului să scoată în cale femeia vieţii mele nu îl voi uita niciodată, mai ales că te-a adus pe tine în viaţa mea. Astăzi, după doi ani de la nuntă, după şase ani de când te-am cerut Universului, sunt mândru că ai ales să nu iubeşti pe altcineva în afară de mine. Te iubesc, femeie!”, a scris chef Florin pe pagina sa personală de socializare.

Chef Florin şi Cristina s-au cunoscut acum şase ani de zile, când Cristina venise la restaurantul unde el muncea, pentru a afla mai multe informaţii despre un fel nou de mâncare, moment ce l-a determinat pe chef să creadă că aceasta era femeia visurilor sale.

„După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus «Mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!» Da’ de unde, am căutat-o eu!”, a  declarat mărturisit chef Florin într-un interviu oferit unei reviste locale.

Acum câţiva ani, Cristina îl descria astfel, pe soţul său:

„Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alţii este juratul sever, sexy şi impulsiv. Însă indiferent că vine târziu acasă mirosind a mâncare, că este perfecţionist, că are plete şi e nebărbierit, că este impulsiv şi pasionat de ceea ce face, că de multe ori mă enervează cu buna lui dispoziţie, pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucătar de meserie şi artist din pasiune”… 

chef-florin-dumitrescu-tatic2

Florin-Dumitrescu

Sursa foto:  libertatea.ro; agentiadepresamondena.com; viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed