HomeStiri Mondene Chef Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant soției sale

Chef Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant soției sale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 715 views
Chef-Florin-Dumitrescu-i-a-transmis-un-mesaj-emoționant-soției-sale in Stiri Mondene

Chef Florin Dumitrescu își iubește extrem de mult soția și încearcă să o surprindă în moduri cât mai plăcute, de câte ori are ocazia.

Chef-Florin-Dumitrescu-i-a-transmis-un-mesaj-emoționant-soției-sale in Stiri Mondene

Cu ocazia zilei de naștere a soției lui, Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj extrem de emoționant prin intermediul unei rețele de socializare.

„Pe 31 octombrie 2010 am la fost prima ta aniversare în calitate de iubit al tău. Atunci nu te cunoșteam atât de bine și am dat toți banii mei pe un ceas pe care l-am cumpărat din Unirea, asta după ce te-am scos la o plimbare printre vitrine și te întrebam care este pe gustul tău. Am băgat la cap informația și m-am întors singur să cumpăr ceasul care îți plăcea. În fiecare an am tot făcut gesturi care mai de care mai drăguțe doar ca să te pot impresiona și cele mai tari cadouri au fost cele pe care nu am dat bani. Memorabile zilele tale de naștere, așa ca și astăzi ar trebui să se întâmple la fel! La mulți ani, jumătatea mea! O să îmi dau toată silința ca toată aventura ta în lume să fie mai frumoasă și plină de vise împlinite! Te iubesc! Și la fel cum scriam în 2010, pare că sunt în rai și sper să nu se termine vreodată!”, a scris Chef Florin Dumitrescu pe rețeaua de socializare…

În urma acestei postări emoționante, Florin Dumitrescu a primit nenumărate comentarii de la admiratori ce îl felicitau datorită romantismului său și  iubirii adevărate pe care i-o poartă soției sale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed