Chef Patrizia Paglieri: „Copilul meu nu și-a cunoscut tatăl”

2505

Chef Patrizia Paglieri, în prezent unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, a ales să dezvăluie amănunte din viața sa profesională, dar și din cea personală.

chef-patrizia-paglieri-copilul-meu-nu-si-cunoscut-tatal

Despre Chef Patrizia știm că este un adevărat geniu în arta culinară, dar puțini cunosc și faptul că ea are un fiu, iar din spusele ei, cei doi au o relație foarte bună. Bruneta a decis să dezvăluie amănunte despre viața de familie, dar și să povestească cum și-a început cariera de bucătar.

Chef Patrizia a vorbit în direct, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena 1, despre viața sa, și a surprins pe toată lumea când a mărturisit că fiul ei nu își cunoaște tatăl. Aceasta a mai dezvăluit că a studiat o perioadă și Dreptul.

„Eu cu mama am început să gătesc. O ajutam pe mama de la 14 ani. Prima pastă mi-a spus clientul că a fost aşa de bună! Aşa a început totul. Asta o făceam în weekend şi apoi m-am înscris la Drept. A fost dificil şi apoi am renunţat. Am făcut cursuri de bucătărie şi mi-a plăcut. Cu relaţiile mele nu a fost totul bine. Copilul meu nu şi-a cunoscut tatăl, mai mergea la şcoală şi îi vedea pe ceilalţi copii cu taţii lor şi îi era greu mai ales că el nu îşi cunoaşte tatăl… a trebuit să îl înlocuiesc cu unul în carne şi oase”, a declarat chef Patrizia…

Născută în Bahamas, aceasta a călătorit prin toată lumea alături de familia ei până să ajungă, în anul 1992, în România. A devenit cunoscută după ce a devenit jurat în cadrul emisiunii Master Chef, difuzată de Antena 1, fiind și prima femeie care a inspectat platourile pregătite de concurenți. Dintre mâncăruri, bruneta spune că adoră fructele de mare. În prezent, are deschise mai multe restaurante, atât în capitală, cât și pe litoral.