HomeStiri Mondene Chef Sorin Bontea, despre experiența de la „Asia Express”: „Cel mai dificil a fost să…”

Chef Sorin Bontea, despre experiența de la „Asia Express”: „Cel mai dificil a fost să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/03/Chef-Sorin-Bontea-despre-experienta-de-la-Asia-Express-„Cel-mai-dificil-a-fost-sa...”-1.jpeg

Chef Sorin Bontea a vorbit de curând despre ce a însemnat pentru el să ia parte la competiția Asia Express, ale cărei filmări s-au încheiat în urmă cu câteva luni.

Îndrăgitul bucătar a oferit detalii despre situațiile dificile prin care a trecut și cum i-a schimbat viața acest reality show.

Chef Sorin Bontea, despre experienta de la Asia Express „Cel mai dificil a fost sa...” 2 in Stiri Mondene

„Pentru mine cel mai dificil a fost să cerșesc – mâncare, cazare, orice. M-am adaptat și la asta, mi-am spus că astea sunt regulile, e un concurs, trebuie să îi fac față.

Au fost însă și momente în care m-am întrebat, efectiv, ce caut eu acolo. Într-o noapte, am dormit într-un fel de magazie care se afla chiar pe marginea străzii.

Chef Sorin Bontea, despre experienta de la Asia Express „Cel mai dificil a fost sa...” 3 in Stiri Mondene

Treceau mașini și camioane la vreo trei metri de patul nostru. Asta n-ar fi fost nimic, dar pe la unu noaptea a început să latre un câine… și nu s-a mai oprit.

Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: «Sorine, ce faci tu aici?! De ce ai venit?!»”, a declarat Sorin Bontea pentru VIVA!.

Sorin Bontea a avut multe probleme de înfruntat în cadrul competiției și deocamdată nu știe sigur dacă ar repeta experiența, dar i-ar plăcea să revină în Asia ca turist.

„Ca turist m-aș întoarce cu siguranță. Peisajele din Asia sunt incredibile, iar oamenii, cel puțin în zona în care am fost noi, sunt foarte mișto.

Ca și concurent în «Asia Express»… aici nu răspund încă. E prea recentă experiența. Cred că trebuie să mai treacă câteva luni.

Pe de altă parte, pe măsură ce trece timpul și lucrurile se așază, realizez că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața mea și mi-ar fi părut rău dacă nu o trăiam”, a mai spus acesta.

Sorin Bontea recunoaște că a găsit în partenerul său de cursă, Răzvan Fodor, un prieten adevărat.

„Am ajuns la concluzia că dacă vrei să faci o excursie fără bani în Asia, pot să îți dau sfaturi.

Bine, vei dormi prost, vei mânca prost, dar măcar vei trăi experiența (n.r.: râde)…

Serios vorbind, am câștigat un prieten pe viață. Sunt norocos!”, a mai spus Sorin Bontea.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed