Cheloo, la iUmor: „Nu-l duc acasă, că iese dezastru”


434
loading...

Cheloo este jurat la emisiunea iUmor și, prin umorul său sarcastic, reușește, de cele mai multe ori, să inducă în eroare concurenții.

646x404 (2)

Recent, juratul a încercat să-l facă pe un concurent să deosebească personalitatea lui din viața de zi cu zi de rolul pe care-l interpreta pe scenă.

cheloo-da-definitia-barbatului-adevarat-379317

Bobi Dumitraș a ales pentru numărul său de stand-up un subiect legat de copilăria și mama sa. Jurații, însă, nu au fost deloc impresionați de povestea tânărului, mai ales când au aflat că el a compus versurile pieselor formației Fără zahăr. Mihai Bendeac a încercat imediat să-i explice concurentului că glumele sale, care l-au făcut celebru, erau mult mai bune de folosit decât încercarea de a deveni un alt personaj…

Cheloo a intervenit și el în discuție, spunându-i concurentului că personalitatea sa trebuie să difere ca să impresioneze cu adevărat, dându-se drept exemplu chiar pe el însuși: „Cătălin este foarte util și foarte binevenit acasă. Cheloo e apreciat și cunoscut când ies pe ușa casei. Dar nu-l duc pe Cheloo acasă, că iese dezastru, și nu îl scot pe Cătălin în lume”, a explicat juratul.

Citește și:  Inna și-a șocat fanii. Decizia pe care a luat-o recent este de necrezut
loading...