HomeStiri Mondene Cheloo, la iUmor: „Nu-l duc acasă, că iese dezastru”

Cheloo, la iUmor: „Nu-l duc acasă, că iese dezastru”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 918 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/646x404-2-1.jpg

Cheloo este jurat la emisiunea iUmor și, prin umorul său sarcastic, reușește, de cele mai multe ori, să inducă în eroare concurenții.

646x404 (2)

Recent, juratul a încercat să-l facă pe un concurent să deosebească personalitatea lui din viața de zi cu zi de rolul pe care-l interpreta pe scenă.

cheloo-da-definitia-barbatului-adevarat-379317

Bobi Dumitraș a ales pentru numărul său de stand-up un subiect legat de copilăria și mama sa. Jurații, însă, nu au fost deloc impresionați de povestea tânărului, mai ales când au aflat că el a compus versurile pieselor formației Fără zahăr. Mihai Bendeac a încercat imediat să-i explice concurentului că glumele sale, care l-au făcut celebru, erau mult mai bune de folosit decât încercarea de a deveni un alt personaj…

Cheloo a intervenit și el în discuție, spunându-i concurentului că personalitatea sa trebuie să difere ca să impresioneze cu adevărat, dându-se drept exemplu chiar pe el însuși: „Cătălin este foarte util și foarte binevenit acasă. Cheloo e apreciat și cunoscut când ies pe ușa casei. Dar nu-l duc pe Cheloo acasă, că iese dezastru, și nu îl scot pe Cătălin în lume”, a explicat juratul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed