Home Stiri Christina Ich, de pe plajă, direct la spital

Christina Ich, de pe plajă, direct la spital

autor Buinoschi Andreea
133 vizualizari
loading...

Christina Ich este plecată în Mykonos, Grecia, împreună cu iubitul său, Alex Pițurcă, dar și mai mulți prieteni. Din păcate, frumoasa Christina a ajuns pe patul de spital, deoarece are câteva probleme de sănătate.

2

Din cauza oboselii, dar și din cauza anemiei, vedeta a ajuns pe mâna medicilor, dar și-a păstrat energia și pentru o mică glumă. Aceasta a postat pe Insta Story o poză cu branula și a glumit, spunând că Anca Serea nu este singura persoană care a pățit asta.

3

Nefericitul incident nu a prins-o și pe Anca Serea tot în Grecia, ci în Bulgaria, dar a avut niște consecințe mult mai greu de suportat decât în cazul iubitei lui Pițurcă. Din cauza faptului că a trebuit să se interneze, soția lui Adi Sînă nu a putut participa la aniversarea de un an a micuței lor, iar aceasta i-a cerut scuze public fetei sale. „Ieri a fost ziua micuței noastre domnișoare Sarah și am realizat cât de repede trece timpul! 13 ani au trecut într-o clipită și bebelușul de odinioară s-a transformat într-o domnișoară frumoasă și elegantă, de o bunătate rar întâlnită și care mă face mândră constant. Parcă ieri Clopotica Leah venea pe lume, iar acum a învățat să meargă și va împlini peste câteva zile un an.

Din păcate nu am putut să fiu fizic lângă ea din cauza unor probleme de sănătate, dar sunt optimistă și sunt sigur că se vor rezolva rapid… Timpul trece extrem de repede și nu iartă pe nimeni. Această este o perspectiva de a privi lucrurile. Dar în același timp timpul ne oferă ocazii nenumărate de a ne bucură alături de copiii noștri, de a le vedea fiecare pas în evoluție.

Depinde doar de noi cum îl folosim. Dacă timpul pe care îl avem ajunge împrăștiat în lucruri neimportante, vom rămâne cu o senzație amară. Însă, dacă îl dedicăm familiei și oamenilor dragi, atunci va fi consumat’ cu folos. Prețuiți fiecare clipă și folosiți-o cu înțelepciune. Căci puteți rata cele mai prețioase amintiri pentru niște sclipiri de moment. Să aveți sănătate, iartă-mă Sarah! Vin repede acasă”, au fost cuvintele Ancăi.

4

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies