Cindy Crawford, la 50 de ani, un exemplu pentru menţinerea aspectului fizic!

Share

Deşi a împlinit 51 de ani, Cindy Crawford este considerată a fi un exemplu pentru menţinerea aspectului fizic, dar şi pentru stilul de viaţă sănătos pe care l-a adoptat.

cindy-crawford

Desemnată în 1995 cel mai bine plătit fotomodel din lume, Cindy şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de soţul ei, Rande Gerber, într-un cadru romantic, aşa cum precizează International Business Times.

„Cindy Crawford împlineşte 50 de ani şi ar trebui să celebrăm cu toţii filosofia despre înaintarea în vârstă”, a titrat revista revista de divertisment E-online.com.

„Chiar dacă este adevărat că acum sunt mult mai dornică să mă concentrez pe propria afacere, să îmi dedic timpul mai mult prietenilor şi familiei, încă nu fac anunţuri privind decizii de retragere. Am avut o mare plăcere să fi făcut parte din industria modei în ultimii 30 de ani, iar această perioadă m-a învăţat ceva – niciodată să nu spun «niciodată»”, a subliniat supermodelul…

„Cu trecerea timpului, sunt chiar mai încântată de corpul meu, pentru că este corpul pentru care am depus efort, am o relaţie mai bună cu el. Din punct de vedere strict estetic, corpul meu arăta mai bine când aveam 22, 23 de ani. Dar nu mă bucuram de el, pentru că eram prea ocupată să îl compar cu al altora”, explica Cindy Crawford acum câţiva ani.

Sursa foto: closerweekly.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news